in

Italia, mesaj către cei 2.000 de italieni din Ucraina: „Părăsiți țara”


Ministerul italian de Externe a cerut celor 2.000 de italieni din Ucraina să părăsească țara.

Italieni din Ucraina, Italia le cere să plece

Italia se alătură celorlalte țări care și-au invitat cetățenii să părăsească țara. Italia a decis și retragerea personalului neesențial de la ambasada italiană de la Kiev

Italia nu subestimează situația din Ucraina. Cei peste 100.000 de soldați ruși de la granița cu Ucraina ar putea începe oricând o invazie.

Ucraina: linia frontului trece şi prin Italia: Olga şi Lena s-au certat

„Părăsiți temporar Ucraina”

În Ucraina sunt 2.000 de italieni. „Având în vedere situația actuală, ca măsură de precauție, compatrioții sunt invitați să
părăsească temporar Ucraina cu mijloacele comerciale disponibile”, a raportat Unitatea de Criză de la Ministerul de Externe italian, potrivit Adnkronos.

În cadrul ședinței de coordonare privind situația din Ucraina, prezidată la Farnesina de ministrul Di Maio, s-a decis și retragerea personalului ambasadei.

De comun acord cu ambasadele Uniunii Europene prezente în țară, readucerea personalului neesențial de la sediul diplomatic italian de la Kiev, care va rămâne pe deplin operațional în orice caz.

Românii din Ucraina

Ministerul român al Afaceriolor Externe le-a recomandat puternic cetăţenilor români evitarea oricărei deplasări în Ucraina. Totodată, MAE recomandă cetăţenilor români aflaţi pe teritoriul Ucrainei să reevalueze necesitatea de a rămâne pe teritoriul acestui stat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
mort dupa a treia doza

Un antreprenor din Lanciano a murit după a treia doză. Familia: „Era sănătos”

Valentin Dumitru de la Amici

Cu ce se ocupă astăzi dansatorul Valentin Dumitru de la „Amici”