in

Cu ce se ocupă astăzi dansatorul Valentin Dumitru de la „Amici”

Protagonistul ediției Amici 2019-2020 are o nouă viață. Iată ce face Valentin Dumitru astăzi, după ce a fost dat afară din program de Maria De Filippi și după încheierea legăturii cu Francesca Tocca.

Cum a devenit celebru în Italia

Dansatorul Valentin Dumitru a fost pe val în urmă cu trei ani datorită popularității sale mediatice. De origine română, s-a născut în București la 30 iulie 1988, acum are 34 de ani.

De mic, pe lângă studiile școlare, și-a cultivat cea mai mare pasiune: dansul. Deja la vârsta de cinci ani a început să frecventeze cea mai renumită școală de dans a orașului natal, a început să se specializeze în dansul latino, participând la diverse concursuri în diferitele specialități prevăzute în stilul său.

«Este printre cei mai buni dansatori din lume!» Balerin român din Italia, vedetă în concursul „Amici 19” condus de Maria De Filippi pe Canale 5 VIDEO

Ales în 2019 dansator la Amici

Talentul natural a fost ales în 2019 ca dansator al școlii Amici de profesoara de latino de atunci Natalia Titova. Considerat arogant, in timpul unui episod din martie 2020, dansatorul Valentin Dumitru a fost dat afara de la Amici. Maria De Filippi nu a mai tolerat stilul grosolanul, in special in sala de repetitii, cu care Valentin a încercat să o corecteze pe profesoara Natalia Titova.

A criticat muzica și dansatorii profesioniști până la punctul de a o face „incapabilă” pe Francesca Tocca. Valentin și Francesca în timpul Amici 19 au avut un flirt care a durat câteva luni. Ce s-a întâmplat cu Valentin, ce face azi?

Valentin Dumitru azi

Valentin Dumitru este astăzi un dansator de succes internațional și se împarte între Liguria și străinătate.

După cum a anunțat și pe profilul său oficial de Instagram, care are peste 100 de mii de urmăritori, el se află în top 50 Wdsf World Ranking List.

În prezent, fostul dansator Amici este și un apreciat coregraf. Pe rețelele de socializare el postează adesea videoclipuri legate de concursuri de dans de carieră și fotografii legate de profesia sa, dansul.

Unul dintre videoclipurile sale despre tango contaminat a avut o rezonanță deosebită.

Ce s-a întâmplat cu Valentin di Amici? Prin urmare, este un profesionist consacrat în lumea dansului. În ceea ce privește viața sa privată, pe lângă dragostea pentru sora lui, nu există fotografii legate de sfera lui personală. Nu se știe dacă Dumitru are o iubită și dacă da, preferă să o țină secret, scrie contra-ataque.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
italieni din Ucraina

Italia, mesaj către cei 2.000 de italieni din Ucraina: „Părăsiți țara”

medici suspendati corona

Italia, obligația de vaccinare pentru angajați intră de marți, deși rata de vaccinare a depășit 90%