in

Italia se pregătește să administreze al treilea vaccin împotriva COVID-19, în cursul acestei luni

Guvernul italian se pregăteşte să înceapă administrarea unui al treilea vaccin împotriva COVID-19, în cursul acestei luni, pentru persoanele vulnerabile, cu sistem imunitar fragil, conform declaraţiilor făcute joi de ministrul italian al sănătăţii, Roberto Speranza, transmite Reuters, citată de Agerpres.

„Vom începe inocularea celei de-a treia doze persoanelor fragile, în septembrie”, a declarat Speranza pentru presă, alături de premierul Mario Draghi.

Italia extinde de azi obligativitatea certificatului verde în transporturi și la personalul din școli

În acest context, premierul Draghi a declarat că Italia pregăteşte extinderea utilizării aşa-numitului paşaport sanitar, necesar în prezent pentru călătorii pe distanţe lungi, pentru acces la numeroase activităţi recreative sau de divertisment şi, în acelaşi timp, obligatoriu şi pentru personalul din şcoli.

El a mai precizat că Italia ar putea instaura obligativitatea vaccinării pentru toate categoriile de persoane, odată ce vaccinurile împotriva COVID-19 vor primi autorizaţia deplină din partea autorităţilor de reglementare ale UE şi a celor italiene.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
infirmieri morti Messina

Messina, doi infirmieri morți după ce s-au vaccinat. Se investighează cauzele

marco moare vaccin

Pordenone, Marco moare la 36 de ani. „Mă doare capul, mă culc”. Abia făcuse a doua doză