in

Italia, tânără de 27 de ani, sportivă de succes, a murit subit în urma unui infarct. ”Ai fost un înger”

Italia, tânără de 27 de ani, sportivă de succes, a murit subit în urma unui infarct. ”Ai fost un înger”.

Urma să împlinească 28 de ani în doar o săptămână, spusese „DA” unei promisiuni de căsătorie în faţa iubitului ei, peste o lună termina facultatea, iubea sportul şi viaţa şi era o întotătoare excelentă. Atâtea planuri, atâtea vise şi toate spulberate în doar o clipă.

Tânăra Mariasofia Paparo s-a stins tragic, în urma unui atac de cord, scrie ObservatorNews.

Sportivă de succes, a murit subit în urma unui infarctt la doar 27 de ani, în urma unui infarct

Un vis cât o viaţă întreagă, spulberat într-o clipă de durere. Mariasofia Paparo a murit, în urma unui infarct subit la vârsta de doar 27 de ani. Era o înotătoare de succes, crescută în San Giorgio a Cremano, în provincia Vezuviană Napoli, relatează napoli.repubblica.it. 

Urma să-şi sărbătorească ziua de naștere în mai puțin de o săptămână și de curând îi făcuse o promisiune de căsătorie lui Matteo, iubitul ei de care era îndrăgostită nebuneşte.

Pe 28 aprilie ar fi trebuit să devină absolventă a Universităţii Parthenope. Unitatea de învăţământ a postat de altfel pe rețelele de socializare un mesaj de condoleanțe în memoria tinerei sportive.

Italia, fetiță de 9 ani strivită de o poartă metalică de 3 tone, accidentul s-a produs în fața mamei și a fratelui

”Mariasofia Paparo s-a stins din viață prematur; era studentă absolventă a Departamentului de Știință și Tehnologie (ar fi absolvit în aprilie) și înotătoare profesionistă. Simţim durerea familiei sale și a tuturor prietenilor săi. Ultimul rămas bun de la Maria Sofia va avea loc astăzi, 12 aprilie, în biserica Sant’Antonio di Padova din San Giorgio a Cremano (NA), la ora 15:00”.

Mariasofia era o înotătoare extrem de talentată, fiind înscrisă în Clubul Nautic Posillipo. În 2019 a făcut parte din staff-ul Trofeului Swim4Life, valabil pentru Circuitul Supermaster FIN. A făcut parte şi din Speedo Master Team și în 2020 a participat la traversarea strâmtorii Messina, precum și la Capri-Napoli.

”Ai fost un înger care mi-a schimbat viața”

Partenerul ei, Matteo, a publicat o postare pe Instagram pentru a-i transmite câteva gânduri în semn de rămas bun, potrivit ilmattino.it.

Ai fost un înger care mi-a schimbat viața dându-mi puterea să fac lucruri la care nu m-aș fi putut gândi niciodată să le fac.

M-ai învățat dragostea adevărată, m-ai învățat să zâmbesc și să fiu fericit din nou. Aveam o viață înainte și tu ai plecat așa.

Te-am iubit din prima zi în care te-am văzut Mariasofia Paparo, gata să concurăm împreună în portul Golfului, m-ai făcut să mă chinui să te cuceresc, dar apoi ai acceptat să trăim împreună această aventură fantastică și mi-ai oferit cei mai buni doi ani din viața mea.

Îmi voi aminti mereu de tine așa, ca și frumoasa mea Mariasofia, și voi fi mereu ciccino-ul tău. Te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna iubirea mea”, a scris el, în dreptul unei fotografii de cuplu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 25 In medie: 3.6]
Tradiții românești de Paște în Italia

Tradiții românești de Paște în Italia: ouă roșii vopsite în școlile din Vasto

florinel prescură

Florinel Prescură, rezident de peste 20 de ani în Italia, candidează pentru a doua oară la alegerile locale