in

Italian de 90 de ani, a sărit pe românca ce-l îngrijea la centrul de bătrâni. Judecat pentru abuz sexual

Adus în instanță deși e la o vârstă la care pare incredibil să fii acuzat de abuz sau hărțuire sexuală. Un pensionar în vârstă de 90 de ani, care locuiește într-un centru de bătrâni din Ogliastra, localitate din partea central-estică a Sardiniei, a fost adus în judecată în baza acuzațiilor de abuz sexual împotriva îngrijitoarei sale din România. 

Potrivit publicației La Nuova Sardegna, bătrânul ar fi încercat în repetate rânduri să o sărute pe femeie și ar fi încercat, de asemenea, să o oblige, prin amenințări, să aibă o relație sexuală. Femeia, speriată, s-a dus la carabinieri și, după ce plângerea a fost depusă, procurorul a deschis un dosar penal.

Faptele datează din septembrie 2017, iar de atunci procedurile judiciare au continuat până în septembrie 2018, când judecătorul a hotărât să-l acuze pe bătrânul de 90 de ani pentru violență sexuală cu circumstanța agravantă datorită relațiilor de muncă dintre cei doi.

Primele audieri au avut loc în ultimele două săptămâni, iar pe 8 mai, tribunalul va examina martorii.

Italia, viol inventat de o bătrână de 87 de ani, un zidar român a făcut închisoare nevinovat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Impact mortal la Ostia: și-a pierdut viața fostul președinte al municipului XIII din Roma, un român dus în cod roșu la spital

Episcopul Maramureșului: «Ați plecat de pe glia strămoșească atât de mulți, încât sunt satele pustii»