in

Impact mortal la Ostia: și-a pierdut viața fostul președinte al municipului XIII din Roma, un român dus în cod roșu la spital

Accident soldat cu un mort și un rănit grav în duminica Paștelui ortodox, pe via Ostiense lângă Ostia Antica. Două automobile Fiat, un Punto și o furgonetă Ducato au fost implicate într-o  coliziune frontală. Și-a pierdut viața un cetățean italian, care conducea Fiatul Punto iar cel rănit grav a fost un român în vârstă de 43 de ani, care era la volanul Fiatului Ducato. Dinamica accidentului nu a fost încă stabilită, scrie presa italiană.

Și-a pierdut viața Roberto Ribeca (foto), de 72 de ani, fostul președinte al municipiului al XIII-lea (Ostia). Șoferul vanului, un cetatean român în vârsta de 43 de ani, a fost transportat în cod rosu la Spitalul Grassi din Ostia. El a fost testat pentru consumul de alcool și droguri. Testul de alcool a ieșit pozitiv, românului i-a fost întocmit dosar penal pentru omor din culpă.

Pentru anchetele și reconstrucția dinamicii accidentului, investighează grupul Marconi de la Poliția locală Roma. Drumul a fost închis până la ora 7 dimineața în ambele direcții.

Ribeca, așa cum a amintit într-o notă a prietenului său Esterino Montino, primarul orașului Fiumicino, a fost președinte al circumscripției din Ostia în anii 80 și militant al PCI cunoscut și respectat de toți pentru angajamentul său și pasiunea sa. Montino a fost întotdeauna un susținător al autonomiei Ostiei de Roma, „a venit la municipiu cu câteva săptămâni în urmă pentru a vorbi cu mine despre ideea lui de municipiu „, a spus Montino, citat de presa locală.

Italia, impact devastator între două camioane de mare tonaj pe autostrada A1, șofer român decedat în drum spre spital

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Papa Francesco: «Evitați bârfa!»

Italian de 90 de ani, a sărit pe românca ce-l îngrijea la centrul de bătrâni. Judecat pentru abuz sexual