Menu
in

Iubire în vremea pandemiei. Italienii care s-au cunoscut pe balcon, în carantină, se căsătoresc!

Poveste de dragoste cu final fericit pentru doi italieni, care s-au cunoscut de pe balcon, în timp ce țara era în plină carantină.

Michele D’Alpaos, 38 de ani, și Paola Agnelli, 40 de ani, au locuit toată viața în blocuri alăturate în orașul italian Verona, dar s-au cunoscut mai bine abia în timpul izolării, când italienii ieșeau pe balcon să cânte. Așa a început o poveste de dragoste, al cărui final fericit a fost anunțat acum de Daily Mail.

Romeo și Julieta, varianta modernă, cum au fost ei supranumiți de La Reppublica, au mărturisit că nu s-au văzut o lungă perioadă de timp, ca să nu pună în pericol rudele mai în vârstă. Au început o relație „la distanță”, dificilă, de vreme ce spun că ”ne-am simțit ca eroii tragici ai lui Shakespeare”.

Până la prima întâlnire, ca să își arate dragostea, Michele a agățat un banner cu numele iubitei pe bloc. Imaginea a devenit virală.


Relația lor s-a bazat, timp de zece săptămâni, doar pe discuții la telefon. Iar perechea s-a putut întâlni efectiv, într-un parc din apropiere de locuința lor, în luna mai. ”A fost totul atât de pur. Mi se pare că am din nou 16 ani”, a spus Paola.

”Nu eram niciunul într-o relație. Dar ne-am îndrăgostit nebunește. Ne sunam de zece ori pe zi”, a declarat și Michele. Bărbatul a fost cel care a cerut-o în căsătorie și anunțat marea veste: ”Ne căsătorim. Încă nu am stabilim data, dar știm sigur că va fi o ceremonie pe terasa de pe acoperișul blocului nostru”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version