in

Lanciano: femeie de 51 de ani găsită moartă în casă. O colegă de serviciu a dat alarma

Știri ItaliaGăsită moartă în casă la 51 de ani – Nedumerire în oraș pentru moartea Lucianei Palmetti, angajată a Consorțiului Universității Frentano de la Palazzo degli Studi. O stare de rău bruscă i-a curmat viața la doar 51 de ani. O scrie ziarul local Il Centro.

Găsită moartă în casă

Ieri dimineață o colegă, nevăzând-o sosind la serviciu, a alertat poliția. Pompierii au forțat și au deschis ușa casei. La fața locului au fost și carabinieri. Trupul neînsuflețit zăcea pe pământ.

Farmacistă de 54 de ani din Amelia (Terni), găsită moartă în casă

Luisa Palmetti a fost și consilier municipal al orașului Altino.

Pentru a stabili cauzele morții subite, procurorul a dispus efectuarea necropsiei.

Italia, româncă de 48 de ani, găsită moartă în casă, soțul și o prietenă cu care locuia sunt principalii suspecți

Mesaje pe rețelele sociale

Multe comentarii și amintiri publicate pe Facebook. Printre ei cel al lui Maurizio Acerbo , secretar național și Marco Fars , secretar regional al Partidului Refondării Comuniste – Stânga Europeană:

„Ne amintim de tine ca de un militant mereu activ și disponibil care ani de zile a fost o coloană a federației din Chieti și a regionale. Abruzzo. O persoană utilă și drăguță, plină de energie, generoasă în angajamentul său față de partid, precum și față de comunitatea sa, așa cum a demonstrat în consiliul municipal din Altino. Mamei și familiei sale cele mai sincere condoleanțe din partea întregului partid ” .

„Luciana a fost mereu zâmbitoare, disponibilă, interesată, foarte politicoasă”, își amintește Gianni Orecchioni , fost președinte al Consorțiului Universitar Frentano.

„O tragedie care ne lasă cu gura căscată”, adaugă noul președinte al Consorțiului, Eliana De Berardinis .

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 2.9]
vaporetti venezia

Veneția introduce TAXA DE INTRARE pentru turiștii de o zi și scumpește transportul pe apă

Ghișeu pentru români la Pescara

Pescara, comunitatea românească este una dintre cele mai mari din oraș: acum există un ghișeu la Primărie care să o susțină