in

Madalina Ghenea, declarație șoc la Verissimo: ”Am fost victima hărțuirii timp de șase ani, dar poliția a reușit să identifice persoana”

Madalina Ghenea, declarație șoc la Verissimo: ”Am fost victima hărțuirii timp de șase ani, dar poliția a reușit să identifice persoana” . Mădălina Ghenea a vorbit despre cariera și viața privată în cadrul unui interviu acordat Silviei Toffanin, pe Canale 5. Ea a mărturisit la Verissimo că a fost victima unei hărțuiri teribile, scrie mediaset.it.

Fotomodelul și actrița română a vorbit despre cariera și viața privată din ultimii ani și i-a spus Silviei Toffanin că a fost foarte speriată de episoadele de hărțuire care au afectat-o îndeaproape. Totodată, a vorbit despre relația cu fiica ei.

Citiți și: Mădălina Ghenea este disperată, victimă a hărțuielilor și a santajelor: ”Trăiesc în frică! Există o singură mână în spatele lor”

Madalina Ghenea, declarație șoc la Verissimo

Madalina Ghenea a declarat pentru Verissimo: „În copilărie, nu prea știam ce voi face cu viața mea, pentru că locul în care m-am născut este la ani lumină de lumea de la Hollywood. Viața, însă, mi-a oferit șansa de a descoperi cinematografia și pasiunea mea pentru ea și astfel am avut ocazia să lucrez cu mulți profesioniști din industrie. Evident, poziția mea a însemnat că am căpătat multă notorietate și astfel oamenii au ajuns să mă cunoască din ce în ce mai mult.

Din păcate, în ultimii șase ani, am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost furate de mai multe ori sau s-au dat drept mine. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece au reușit să identifice hărțuitorul”.

Mădălina Ghenea nu și-a denunțat imediat stalkerul: „La început am acceptat, m-am reținut în a face ceva. Am crezut că este un efect secundar al meserii mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de puternice, atât de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru”.

Madalina Ghenea și dragostea

Silvia Toffanin a întrebat-o apoi pe Madalina Ghenea ce părere are despre dragoste: actrița a avut de fapt mai multe relații cu persoane foarte celebre, precum Gerard Butler sau Michael Fassbender. Fiica ei, Charlotte, s-a născut, însă, din relația cu antreprenorul român Matei Stratan.

„Eu și tatăl fiicei mele nu mai suntem împreună, dar fetița mea este foarte deșteaptă și a înțeles că, în ciuda acestui lucru, este foarte iubită.”. Mădălina Ghenea își mai descrie fiica astfel: ”Charlotte este un copil foarte inteligent și este un copil fericit”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
italiancă ieșit din minți iubitul român

O italiancă și-a ieșit din minți când iubitul român a anunțat-o că vrea să se despartă de ea, arestată după ce a agresat inclusiv polițiștii

francesco-domnitei-roman-acmilan

Domi, tânăr fotbalist de 15 ani de origine română, pe teren la AC Milan