in

Mamă criminală la Milano, și-a lăsat fetița de 18 luni singură în casă timp de o săptămână, la întoarcere copila era moartă de foame și sete

Știri ItaliaMamă criminală la Milano, și-a lăsat fetița singură o săptămână, la întoarcere era moartă de foame și de sete – Mama în vârstă de 36 de ani a fost arestată, sub acuzația de omucidere voluntară calificată.

Mamă criminală la Milano, și-a lăsat fetița singură o săptămână

Drama de la Milano a zguduit întreaga Italie. O femeie de 36 de ani, Alessia Pifferi, a fost arestată sub acuzația de ucidere voluntară calificată.

Și-a lăsat fiica de 18 luni singură timp de o săptămână. Fetița a murit, după toate probabilitățile, în cel mai crud mod, de foame și de sete. Autopsia va clarifica de cât timp a încetat să mai bată inima micuței.

Singură o săptămână

O lăsase singură și cu doar o sticlă de lapte, în pat, înainte de a merge la noul ei partener din Leffe (Bergamo). S-a întors după șapte zile.

O primă examinare a corpului victimei a exclus prezența semnelor evidente de violență. Alarma s-a declanșat ieri dimineața, 21 iulie, când un locuitor al condominiului – alertat de mama copilului – a cerut intervenția 118, scrie today.it.

Salvatorii, după ce au constatat decesul copilului, au chemat poliția.

Tragedie la Modena, două românce, mamă și fiică, ucise în casă cu focuri de pușcă, criminalul s-a predat

Femeia le-a spus polițiștilor că ar fi lăsat-o pe fetiță cu o presupusă dădacă, chiar dacă nu era nici urmă de ea. O dădacă nu pusese niciodată piciorul acolo. Apoi și-a recunoscut responsabilitățile, aparent fără a manifesta emoții deosebite în fața anchetatorilor.

„Sunt o mamă bună, nu sunt o criminală” ar fi spus de mai multe ori Alessia Pifferi.

Casa unde a murit fetița de foame și de sete

Sticla cu benzodiazepină

Mamă criminală la Milano – În trecut, femeia nu a mai avut probleme cu legea și nici nu este tratată pentru probleme psihologice: trebuie să lămurească descoperirea în bucătărie a unei sticle pe jumătate goale de benzodiazepină (substanță psihotropă, principiul activ al Diazepamului).

Niciunul dintre vecini nu a auzit plânsul sau geamătul copilului. Anchetatorii nu exclud ca femeia să fi dat fetei câteva picături de benzodiazepină în noaptea de joi, săptămâna trecută, înainte de a pleca. Ea neagă.

„Noi credeam că sunt în vacanță”, au spus unii vecini. Fetița nu și-a întâlnit niciodată tatăl. Pifferi a descoperit sarcina, pe care nu o dorise, abia când copilul era pe cale să se nască. Şomeră, orfană de tată, o căsătorie încheiată, o soră de care nu mai auzise de câteva luni, o mamă care locuieşte departe în Calabria, Alessia Pifferi locuia singură cu copilul ei.

Oroare la Milano, bătrână de 84 de ani ucisă și tăiată cu ferăstrăul în bucăți de fiica ei

„Fata e cu dădaca”

În săptămâna în care fiica ei a murit singură acasă, Alessia Pifferi a mers la Milano, pentru a-și însoți noul partener pentru a se ocupa de angajamentele de serviciu, fără să treacă vreodată de acasă. Ea îi spunea lui că fata era cu bunica sau cu dădaca. Întrebată de procuror de ce nu a vrut să verifice condițiile fiicei sale, femeia nu a răspuns.

Alessia Pifferi se află la închisoarea San Vittore. Investigațiile sunt în derulare. Se va stabili dacă aceasta a fost prima dată când fetița a fost lăsată singură. Se pare că în cel puțin alte două ocazii, pentru a petrece weekendul departe de casă, mama lăsase copilul nesupravegheat, în pătuț și cu un biberon mare în apropiere.

Varese, crimă îngrozitoare: și-a ucis fiul de 7 ani, apoi i-a ascuns cadavrul în dulap

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

omorat sotul italian

Și-a omorât soțul italian cu un ciocan de tâmplar, apoi l-a înjunghiat de 18 ori, la doar trei luni de la nuntă: ”Era gelos și violent”

condamnat pe viata

Italia, se cere condamnarea pe viață a unui român: și-a omorât soția cu 27 de lovituri de cuțit, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc