in

Tragedie la Manfredonia, doi copii români de 6 și 7 ani găsiți morți într-un bazin de irigații

Doi copii români morți într-un bazin de irigații – Tragedie îngrozitoare la Manfredonia, unde doi copii români de 6 și 7 ani, dispăruți de acasă, au fost găsiți morți într-un bazin de irigații. Ipoteza că au căzut în apă, dar s-ar fi putut, de asemenea, să fi intrat în apă voluntar. Pe malul lacului au fost găsiți papucii micuților, ceea ce duce la ipoteza că au intrat singuri în apă.
>>> Tragedie la Margherita di Savoia, un băiețel român de 6 ani s-a înecat în mare. „Era cu fața în jos în apă”

Manfredonia, doi copii români morți într-un bazin de irigații

Doi copii au fost găsiți morți în interiorul unui rezervor de irigare, aveau doar 6 și 7 ani. Tragedia s-a petrecut în mediul rural între Manfredonia și Zapponeta in Fonterosa. Scafandrii pompierilor au recuperat cadavrele celor doi copii de cetatenie română, anunță affaritaliani.it.
Pornește mașina de spălat și nu își dă seama că fiul ei este înăuntru: bebeluș găsit mort

Papucii lor fuseseră găsiți în fața rezervorului. Din acest motiv, căutările s-au concentrat tocmai în zonă. Bazinul are trei metri adâncime. Părinții trăseseră alarma ieri după-amiaza: nu-i găsiseră acasă. Primele investigații sugerează ipoteza că cei doi copii au căzut în bazinul de irigare. Dar din moment ce papucii au fost găsiți în afara rezervorului, este posibil să se fi gândit în schimb să se scufunde voluntar și apoi să se fi întâmplat ceva.
>>> Lacul Martignano, baie fatală după masă: Maria Cristina Bejenariu a murit în fața fiicei și a partenerului ei

Au plecat de acasă în timp ce părinții se odihneau

Potrivit primelor reconstituiri, cei doi copii ar fi plecat de acasă în timp ce părinții se odihneau după-amiaza. Căutările au început imediat și au continuat mult timp până la descoperirea corpurilor. Operațiunile au fost complicate de adâncimea cisternei, care conține 5.000 de metri cubi de apă. Cuva era situată într-o zonă slab luminată. Pompierii au folosit fotocelule. Este posibil ca cei doi copii să fi alunecat în bazin sau să fi intrat intenționat.

Purtătorul de cuvânt al pompierilor a povestit despre „o intervenție dramatică. Am căutat ore în șir să găsim copiii la 3 metri adâncime în acest rezervor de 40×40 metri, dar din păcate indicațiile și semnalele erau clare».
>>> Siracusa, român de 54 de ani mort în timp ce făcea baie în mare: „I s-a făcut rău brusc”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
Rețea mașini furate Italia străinătate

Rețea de mașini furate în Italia și ”trucate” în străinătate, român arestat la Frosinone

Mașinil Italia sunt vechi

Mașinile din Italia sunt din ce în ce mai vechi, italienii nu mai au bani pentru autoturisme noi