in

Sicilia, mașină cu români forțează un post de control al poliției și face accident: un mort și o femeie însărcinată rănită

Mașină cu români, accident mortal în Sicilia

Mașină cu români, accident mortal în Sicilia – Agenții poliției staționați între via Salemi și via della Pace, în Mazara del Vallo , au ordonat oprirea mașinii care circula cu trei tineri la bord. Șoferul, un tânăr de 20 de ani, de origine română, a accelerat cu ​​viteză mare, având în mașină un prieten și o fată însărcinată. A pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un zid. Șoferul în vârstă de 20 de ani a murit, iar condițiile celorlalți pasageri sunt grave.
Monterotondo, un român beat care „zbura” cu 150 km/h a provocat un accident teribil cu trei mașini, apoi a luat foc

Mașină cu români, accident mortal în Sicilia

S-a întâmplat chiar după ora unu noaptea trecută. Cei trei au fost extrași din epava mașinii, un Peugeot 407, de către pompieri la intersecția dintre via Salemi și via della Pace.

La fața locului au intervenit și polițiștii care cu puțin timp înainte încercaseră să oprească mașina în Piazza Matteotti. O verificare normală care s-a încheiat cu o tragedie . Pe baza unei reconstrucții inițiale, bărbatul care conducea Peugeot-ul la vederea paletei poliției, în loc să oprească, a accelerat și a fugit spre via Salemi. Nu a fost o urmărire adevărată, mașina s-a izbit de un zid după doar un kilometru de fugă cu viteză maximă în centrul orașului Mazara del Vallo. După ce a evitat controlul, mașina a luat via Salemi, un drum drept cu o curbă chiar la intersecția cu via della Pace. În curba, mașina a ajuns la peretele unei case și s-a răsturnat, scrie Il Riformista.

Teroare la Milano, patru români urmăriți de carabinieri se răstoarnă cu mașina în tunel, panică în trafic, mai multe vehicule lovite – VIDEO

Un mort și doi răniți

După stabilizare, ambii răniți au fost transferați cu elicopterul la Spitalul Civic din Palermo . Condițiile lor sunt grave, dar stabile. Parchetul Marsala a deschis un dosar privind accidentul mortal pentru a stabili dinamica si motivele fugii. Mașina a fost sechestrată și va fi examinată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Numărul copii români născuți afara țării

Numărul de copii români născuți în afara țării l-a depășit pe cel al nou-născuților din țară, interpelare în Parlament

Cadavrul unui român sub un pod: descoperirea șocantă a unui trecător din Milano