in

Medic celebru din Milano: „Virusul nu mai există din punct de vedere clinic, blocarea Italiei este inutilă” VIDEO

„Din punct de vedere clinic, coronavirusul nu mai există”. Este declarația fermă profesorului Alberto Zangrillo, medic primar, directorul de terapie intensivă la spitalul San Raffaele din Milano, făcută în emisiunea „Mezz’ora in più”, de pe Rai3, condusă de Lucia Annunziata.

Declarația lui Zangrillo a creat panică în studiou, toți au rămas uimiți: „Dacă doriți, vă voi spune adevărul și vă voi spune oficial, astfel încât toți italienii să se obișnuiască cu ideea”.

«Astăzi este 31 mai. În urmă cu aproximativ o lună am auzit epidemiologii spunând că se tem de un nou val și cine știe câte locuri de terapie intensivă trebuie să ocupe la sfârșitul lunii, la începutul lunii iunie. În realitate, virusul, practic, din punct de vedere clinic, nu mai există ».

Zangrillo a adăugat apoi: „Este ceea ce spune San Raffaele Life and Health University, spune un studiu realizat de virusologul și directorul Institutului de Virusologie, profesorul Clementi. Profesorul Silvestri o spune împreună cu Universitatea Emory din Atlanta ».

„Testele efectuate în ultimele 10 zile au o încărcătură virală, din punct de vedere cantitativ, absolut infinitesimală în comparație cu cele efectuate la pacienți în urmă cu una sau două luni”, a continuat el.

O adevărată bombă lansată profesor în studioul Rai 3. „Din punct de vedere clinic, virusul nu mai există”.

Zangrillo este cunoscut în Italia drept „medicul lui Berlusconi”, fiind cel care a ţinut sub observaţie starea de sănătate a fostului şef al guvernului italian.

Lucia Annunziata i-a atras atenția lui Zangrillo că sentința pe care a spus-o este foarte puternică, dar managerul de la San Raffaele răspunde: „O semnez, toată Italia trebuie să stea calmă”.

„De trei luni, toată lumea ne arată o serie de numere care au zero dovezi, care au valoare zero. Ce au adus toate acestea? Au blocat Italia. Trebuie să ne întoarcem într-o țară normală, deoarece există toate dovezile că Italia poate reveni la o viață normală de azi „.

„Cu o lună în urmă am auzit un profesor din Boston, care este un epidemiolog-statistician pe nume Vespignani, condiționând alegerile guvernului, spunând că trebuie construite 151 de mii de locuri de terapie intensivă.

Acest lucru nu este bine, pentru că este o aberație, pentru că terorizarea țării este ceva pentru care cineva trebuie să-și asume responsabilitatea.

Deoarece camerele noastre de urgență și unitățile noastre de terapie intensivă sunt goale și pentru că Mers și Sars, cele două epidemii anterioare, au dispărut pentru totdeauna și de aceea este de dorit ca acest lucru să se întâmple și pentru a treia epidemie de coronavirus ».

„ Va trebui să fim foarte atenți, să ne pregătim, să nu ne omorâm singuri”, a replicat Franco Locatelli, președintele Consiliului Superior al Sănătății și membru al comitetului științific tehnic: „Nu pot decât să exprim o mare surpriză și o nedumerire absolută”.

#Covid19#GameOver"Il virus dal punto di vista clinico NON ESISTE PIÙ ". "terrorizzare il Paese è qualcosa di cui qualcuno si deve prendere la responsabilità".Proff Alberto Zangrillo, Primario dell’Unità Operativa di Anestesia e Rianimazione Generale e Cardio-Toraco-Vascolare ospedale San Raffaele di Milano, e Primario dell’Unità Operativa di Terapia Intensiva e Rianimazione Generale, IRCCS Ospedale San Raffaele e dell’Unità Operativa di Anestesia e Rianimazione San Raffaele MO-NU-MEN-TA-LE!

Posted by Leonardo Santi on Sunday, May 31, 2020
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, român în vârstă de 22 de ani, a murit înecat în apele râului Sesia, găsit de scafandri după câteva ore

A furat bijuterii din casa bătrânei îngrijite și le-a vândut, româncă denunțată la Civitavecchia