in

A furat bijuterii din casa bătrânei îngrijite și le-a vândut, româncă denunțată la Civitavecchia

Sâmbătă dimineață, agenții echipei de Poliție Judiciară a secției de poliție Civitavecchia au identificat și denunțat o femeie de 46 de ani, de origine română, pentru furt în locuință și tăinuire de bijuterii.

Îngrijitoarea în vârstă de 46 de ani a furat obiectele de valoare profitând de perioada de restricție, acționând cu convingerea că rudele nu au putut merge să o viziteze.

Angajata infidelă, de îndată ce a avut șansa, odată cu redeschiderea activităților comerciale, imediat după 18 mai, s-a grăbit să vândă mărfurile furate la un magazin de amanet („compro oro”) din oraș din care a fost posibilă recuperarea unor bijuterii, încă netopite, pentru a fi restituite proprietarei.

Ancheta a început după plângerea unei nepoate a bătrânei care, mergând să-și viziteze mătușa, observase furtul.

Agenții au efectuat imediat controale la unele activități de „compro oro”, care au obligația de a identifica și înregistra clienții, păstrând, de asemenea, fotografii ale obiectelor individuale tratate, precum și data și ora operațiunilor efectuate.

Aceste date au permis polițiștilor să ajungă la femeia autoare a furtului.

Întrucât mai multe obiecte încă lipseau, la dispoziția procurorului, agenții au efectuat o percheziție la domiciliul femeii de 46 de ani, găsind alte obiecte prețioase, recunoscute ulterior de victimă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Medic celebru din Milano: „Virusul nu mai există din punct de vedere clinic, blocarea Italiei este inutilă” VIDEO

Papa Francisc economia

Papa Francisc, despre relaxarea restricţiilor: «Oamenii sunt mai importanți decât economia»