in

Italia, român în vârstă de 22 de ani, a murit înecat în apele râului Sesia, găsit de scafandri după câteva ore

Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, a murit înecat în apele râului Sesia, între localitățile Gattinara și Romagnano, transmite presa locală din Italia. Amicii lui au fost cei care au dat alarma, după ce băiatul a dispărut subit. Românul a fost găsit de scafandri după câteva ore.

Tragedia s-a petrecut duminică după-amiază. Tânărul, care locuia în Romagnano, era alături de mai mulți prieteni pe malul râului când, la un moment dat, s-a aventurat în apă, probabil în încercarea de a traversa înot apa curgătoare.

Amicii românului au fost cei care au alertat echipajele de urgență, după ce acesta nu a mai putut fi văzut.

La fața locului s-au deplasat imediat salvatori și scafandri din Milano, care au reușit după câteva ore să îl găsească. Din nefericire, băiatul era fără suflare, iar paramedicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Potrivit infovercelli24.it, citat de observatornews.ro, nu este exclus ca tânărul să se fi simțit brusc rău în timp ce înota. O altă ipoteză privind moartea românului este faptul că curenții râului Sesia pot fi foarte periculoși.

De altfel, în urmă cu doar câteva săptămâni alți doi tineri au fost la un pas de înec în același râu, fiind salvați în ultimul moment după ce curenții i-au dus într-o zonă în care au reușit să se mențină la suprafață până la sosirea salvatorilor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Regularizare 2020: decretul de punere în aplicare, publicat în Gazzetta Ufficiale. Iată textul

Medic celebru din Milano: „Virusul nu mai există din punct de vedere clinic, blocarea Italiei este inutilă” VIDEO