in

Milano, tânără de 23 de ani nu-și recunoaște copilul abia născut, doarme în cort : ”Cum ar fi supraviețuit cu mine în frig?”

Milano, tânără de 23 de ani nu-și recunoaște copilul abia născut. Ea și partenerul ei locuiesc într-un cort în zona gării dintr-un sat de la periferia orașului Milano. Fata nu l-a recunoscut pe copil în cele zece zile prevăzute de lege, dar nu a făcut acest lucru pentru că și-a dat seama că nu va putea să aibă grijă de el, scrie milano.corriere.it.

„Mi-au dat zece zile pentru a-mi recunoaște fiul”, a declarat ea pentru ziarul Il Giorno. „Dar cum ar fi supraviețuit cu mine în frig? Așa că, din necesitate, a lăsat să treacă termenul de recunoaștere a copilului, astfel că nașterea a devenit anonimă și automat a fost demarată procedura de adoptabilitate.

Citiți și: Istat, cei mai mulți copii primesc numele de Leonardo și Sofia. Românii pun nume italiene copiilor lor

Milano, tânără de 23 de ani nu-și recunoaște copilul abia născut

Fata locuiește pe stradă cu partenerul ei de 29 de ani. Ea a explicat operatorilor Corpului Italian de Ajutorare al Ordinului de Malta că a născut la începutul lunii decembrie într-un spital din Milano, dar nu a putut păstra copilul.

Cuplul a povestit că a fost în Germania (băiatul a fost pizzar înainte de a-și pierde locul de muncă), apoi la Amsterdam și Chiasso. Aceștia au sosit la Milano în ultimele luni, dar nu au acte. Ei nu vor să fie despărțiți. ”Am dormit la minus 19 grade în Germania, în ger, vom reuși să rezistăm la Milano”, a explicat însoțitorul.

Ministrul Familiei intervine

Ministrul Familiei, Eugenia Roccella, a intervenit cu o postare pe rețelele de socializare în cazul unui cuplu fără adăpost din Milano care, constrâns de condiția lor de sărăcie, nu și-a recunoscut fiul nou-născut

„Printre poveștile pe care ni le spune Crăciunul se numără și cea a Sabinei și a lui Michael, tineri părinți aflați în condiții economice extrem de dificile. Fata, la nașterea copilului ei prematur, a ales să îl lase în spital fără să îl recunoască”. Într-o postare pe Facebook, Eugenia Roccella, ministrul Familiei, a intervenit cu privire la povestea, relatată de ziarul Il Giorno, a unui cuplu de persoane fără adăpost din Milano care, forțat de condiția lor de sărăcie, nu și-a recunoscut fiul nou-născut. Fata ar fi spus: „Cum ar putea supraviețui cu mine în frig?

„Legea este acolo, aplicați-o
„O situație”, a scris ministrul Roccella, „care ar determina o stare de adoptabilitate. Nu știm suficient de multe despre această afacere, ci doar știrile relatate de mass-media, inclusiv cuvintele fetei. Nu putem fi siguri că, în alte condiții, Sabrina ar fi păstrat copilul, dar știm că acestea sunt motivele invocate. Și știm că există multe femei Sabrina care renunță la maternitate din motive economice”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atacată de cei doi câini ai săi, o femeie moare în ziua de Crăciun în zona Modena

Speranța de viață în Italia

Italia este a cincea țară din lume pentru speranța de viață. Pe ce loc se află România