in

Salerno, femeie în vârstă de 52 de ani, moare sufocată cu o bucată de mozzarella: este al patrulea caz

Italiao femeie în vârstă de 52 de ani, moare sufocată cu o bucată de mozzarella: este al patrulea caz de la începutul anului în acea zonă. Evenimentul nefericit a avut loc la Salerno, bucata de mozzarella i-a blocat respirația, fiindu-i fatală femeii. Aceasta a murit sufocată în timp ce lua prânzul acasă cu familia. Tragedia a avut loc într-o casă din Via Trento, rione Mercatello, în partea de est a orașului, scrie Salerno.Corriere.it.

Citește și: Șoc la Napoli: mama renumitului TikTok-er ”Con mollica o senza” ucisă cu un ciocan, strangulată, apoi incendiată

Moare sufocată cu o bucată de mozzarella

Potrivit primelor reconstituiri, femeia se afla la masă cu soțul ei, când a început să intre în suferință după ce a înghițit produsul lactat. Încercarea soțului ei de a o ajuta cu diverse manevre a fost inutilă.

Femeia în vârstă de 52 de ani murise deja asfixiată din cauza mozzarelei rămase în gât până la sosirea serviciilor de urgență 118. Într-un an, acesta este cel puțin al patrulea caz de persoană ucisă de mozzarella în zona Salerno.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Îngrijitoare ucisă înjunghiere Italia

Îngrijitoare de 38 de ani ucisă prin înjunghiere în casa unde locuia în Italia, o altă rudă găsită rănită în fața casei

Sondaj politic, Frații Italiei se confirmă pe primul loc, PD stabil la 20,5%