in

Modena, fetiță de un an în stare critică după ce a căzul de la etajul trei, mama se afla în casă

Modena, fetiță de un an în stare critică după ce a căzul de la etajul trei. Mama se afla în casă cu ea, dar copilul a reușit să se aplece pe o fereastră și a căzut de la o înălțime de șase metri. Ancheta poliției este în curs.
>>> L-a ucis pe bătrânul pe care trebuia să-l îngrijească, badantă condamnată la 23 de ani de închisoare la Agrigento

Modena, fetiță de un an în stare critică după ce a căzul de la etajul trei

Zbătându-se între viață și moarte, fetița în vârstă de un an a căzut de la etajul trei al unei clădiri de pe Strada Nazionale per Carpi sud, la intersecția cu Via Cervi, în zona Madonnina din Modena.

Un teribil accident casnic a avut loc marți, 3 octombrie, cu puțin timp înainte de ora 10.30. Din cele reconstituite, mama fetiței, o femeie albaneză în vârstă de 25 de ani, se afla acasă cu ea când fetița s-a apropiat de fereastra de la mansardă, unde se află dormitorul. O fereastră protejată de un mic grilaj din fier forjat de la care fetița a reușit să se aplece și să cadă.

Un zbor de aproximativ șase metri cu fetița care a ajuns în curte. Primul ajutor i-a fost acordat chiar de către mamă, care s-a repezit la parter și a găsit-o în grădină. Ea a luat copilul în brațe și a chemat ajutoare la clinica veterinară de alături. Ajutorul a ajuns imediat la fața locului, iar la fața locului au sosit ambulanța de la 118, urmată de cea a poliției.
>>> Italia, eveniment incredibil pe Autostrada A1: o familie și-a uitat copilul într-o parcare, părinții nu au observat lipsa

Traumatism cranian foarte grav

După ce a fost intubată, fetița a fost transportată de urgență la Policlinico di Modena, unde se află în stare foarte gravă; în urma căzăturii a suferit un traumatism cranian foarte grav. Pe lângă faptul că au asistat-o pe mamă, ofițerii au ascultat îndelung relatarea primilor intervenienți. În acest moment, mama copilului nu este cercetată, iar anchetatorii înclină spre o tragică fatalitate.

Polițiștii criminaliști au petrecut mult timp investigând, atât în interiorul apartamentului, cât și la locul unde a avut loc căderea. Vestea s-a răspândit rapid, iar prietenii și colegii părinților s-au grăbit să ajungă la fața locului. Tatăl lucrează ca muncitor la o firmă de construcții și se afla la muncă în zona Parma în acel moment.

Incidente anterioare în Modena

Un accident casnic a avut loc și în Via Cerretti, unde, în iulie anul trecut, o fetiță de origine ghaneză în vârstă de 4 ani a căzut de la etajul patru al casei sale, făcând un zbor de aproximativ 15 metri. Fetița se afla acasă cu mama sa când s-a aplecat prea mult de la balconul unde se juca.

În mai 2022, a avut loc un alt incident care a avut un deznodământ dramatic. Rejoice Bellow, în vârstă de doar trei ani, și-a pierdut viața. Ea scăpase pentru scurt timp de sub controlul mamei sale, care se afla într-o altă cameră și aștepta să o ducă la grădiniță, căzând de la etajul șapte. Copila se urcase pe niște cutii de lemn care se sprijineau pe balustradă. Un zbor de peste 20 de metri și o tragedie care a șocat un oraș întreg.

sursa: corrieredibologna.corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
moartea subită a Soniei Comin

S-a simțit rău în timp ce lucra, adio Soniei Comin, coafeză de 51 de ani

Biserica Romano Catolică Română din Parma și-a sărbătorit primul hram