in

S-a simțit rău în timp ce lucra, adio Soniei Comin, coafeză de 51 de ani

În Mareno di Piave sunt ore de doliu profund pentru moartea subită a Soniei Comin, coafeza în vârstă de 51 de ani care a fost lovită de o boală neașteptată în dimineața zilei de 23 septembrie, în timp ce se afla la serviciu în salonul ei.
>>> Mantova, antrenor de fitness mort subit, s-a prăbușit în timpul antrenamentului în sală

Moartea subită a Soniei Comin

Mai întâi clienții și medicii de la Suem 118 au încercat apoi să ofere un ajutor inițial femeii, care a fost apoi transportată cu elicopterul la spitalul Ca’ Foncello din Treviso.

Pe 1 octombrie, după aproape zece zile de agonie lentă, s-a stins din viață, lăsându-și familia, soțul Loris și copiii Sarah și Michael, părinții Arduino și Giuseppina, frații Laura, Sandra și Daniele, rudele, prietenii și mulți clienți în durere profundă. În aceste ore sunt numeroase mesaje de condoleanțe pentru ea. Înmormântarea va avea loc joi, 5 octombrie, la ora 15.30, la biserica Arcipretale din Mareno di Piave, scrie trevisotoday.it.
>>> Doliu în lumea afacerilor din Italia: Riccardo Iovino moare după o boală bruscă, avea doar 58 de ani

Salerno, boală fatală: a murit directorul Conservatorului

O boală bruscă a fost și cauza morții unui dirijor cunoscut. După ce a asistat la un concert cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la nașterea marelui compozitor și pianist rus Sergej Rachmaninov, în biserica San Giorgio, a încetat din viață Fulvio Maffia, directorul Conservatorului de Muzică Giuseppe Martucci din Salerno, de doar 58 de ani.

Acest lucru a fost anunțat într-un mesaj apărut aseară pe canalele de socializare ale Conservatorului, care îl definește drept „un profesor de neînlocuit și punct de referință pentru toți profesorii și elevii”. Și continuă: «Întreaga comunitate a Conservatorului este aproape de familie și de cei mai dragi ei. Se consideră necesar să se proclame, în semn de condoleanță și respect, doliu pentru întreaga instituție a Conservatorului”, scrie www.ilvescovado.it
>>> Nu răspundea la telefon, jurnalistă de la „Il Sole 24 Ore” a fost găsită moartă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Un nou cutremur puternic cu magnitudinea 4,0 a lovit zona Campi Flegrei din Napoli

Un nou cutremur puternic la Napoli, oamenii au ieșit pe străzi, daune la clădiri – VIDEO

fetiță de un an în stare critică

Modena, fetiță de un an în stare critică după ce a căzul de la etajul trei, mama se afla în casă