in

Nu răspundea la telefon, jurnalistă de la „Il Sole 24 Ore” a fost găsită moartă

Jurnalistă Sole 24 Ore moartă subit - Manuela Aizpuru

Jurnalistă Sole 24 Ore moartă subit – Devenise oaspete obișnuit la campingul Osa din Orbetello, unde își petrecea vacanțele. Manuela Aizpuru frecventa coasta Maremmei de peste 30 de ani. Ea a murit chiar acolo, la vârsta de 57 de ani. Trupul său a fost găsit fără viață miercuri seară, în campingul unde hotărâse să petreacă vacanțele cu câinele său.
>>> Pilot italian de motociclism viteză, 24 de ani, găsit mort în casă, la Trento

Jurnalistă Sole 24 Ore moartă subit

Familia ei o căuta, dar ea nu răspundea la telefon. Așa au început cercetările șia a fost făcută teribila descoperire.

Originară din Roma, femeia lucra la Sole 24 Ore, unde se ocupa de produse pentru profesioniști. Era expertă în chestiuni juridice. Marea ei pasiune a fost softballul: cu tricoul naționalei, a devenit chiar campioană europeană. Ea câștigase campionate și fusese prezentă la Campionatele Mondiale din Statele Unite. În 2016 a candidat și ca consilier pentru Municipiul XIII din Roma pe lista „Giachetti primar”, scrie lanazione.it.

Jurnalist de 42 de ani mort în Calabria

Pietro Bellantoni, jurnalist la Tgr Rai din Calabria, a murit la vârsta de 42 de ani „lovit de o boală gravă”. Vestea a fost dată de redacția acesteia, cu o notă semnată de director: „Directorul Tgr Alessandro Casarin, cu întreaga conducere este aproape de soția sa Ketty, de micuța Giulia și de toți membrii familiei lui Pietro Bellantoni, genial coleg de Tgr Calabria lovit de o boală gravă la doar 42 de ani. […]

Pietro a devenit jurnalist profesionist în noiembrie 2009, remarcându-se imediat prin înaltele sale calități umane și profesionale.Nici măcar cu un an în urmă a intrat, printr-un concurs public, în redacția Tgr Calabria, unde a fost imediat apreciat și iubit. Acum lasă un gol de neumplut în inimile tuturor colegilor.”
>>> Erika moare la vârsta de 43 de ani, ucisă de o boală neașteptată în timp ce se afla acasă

Căsătorit și tată al unei fete de doi ani, Bellantoni fusese de fapt angajat la Tgr în martie trecut, chiar înainte de descoperirea bolii. Născut la Scilla la 23 septembrie 1980 și rezident în Reggio Calabria, Bellantoni a fost licențiat în Filosofie, un master în Jurnalism la Universitatea IULM din Milano și a fost jurnalist profesionist din 24 noiembrie 2009. În trecut, a lucrat la Torino pentru ziarele La Stampa şi la Repubblica.

La TV a colaborat cu Studio Aperto de la Mediaset. Timp de aproximativ zece ani a lucrat la Corriere della Calabria, al cărui redactor-șef a fost și pentru LaCtv și a colaborat cu Tagadà de la La7. A fost, de asemenea, redactor-șef la Ilreggino.it și coordonator al biroului de presă al consiliului regional Calabria, scrie Il Fatto.
>>> Pilotul moare în timpul zborului, aterizare de urgență. „Pasagerilor nu li s-a spus nimic”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Româncă din Italia, ucisă în Spania de iubitul ei

După 19 ani de Italia, o româncă s-a mutat în Spania, la iubitul ei, care a ucis-o. „Ceea ce s-a întâmplat ne-a șocat”

batrana ucisa fiu

Italia, femeie în vârstă găsită carbonizată într-o casă de la țară: fiul arestat pentru crimă