in

După 19 ani de Italia, o româncă s-a mutat în Spania, la iubitul ei, care a ucis-o. „Ceea ce s-a întâmplat ne-a șocat”

Româncă din Italia, ucisă în Spania de iubitul ei

Româncă din Italia, ucisă în Spania de iubitul ei. Ajunsă în Spania din dragoste, o româncă, fostă asistentă din Treviso, a fost ucisă de partenerul ei, care apoi s-a spânzurat. Visul unei noi vieți s-a încheiat în cel mai rău mod posibil pentru Nicoleta Buliga, o româncă de 51 de ani, care lucrase timp de 19 ani la spitalul San Camillo din Treviso. Femeia a fost ucisă cu numeroase răni de înjunghiere de către Ioan Corbaceri, un conațional de 54 de ani, care apoi și-a luat viața în apartamentul lor de lângă Valencia.
>>> Pescara, româncă ucisă de partenerul ei italian. „Alina a fost sugrumată în pat”

Româncă din Italia, ucisă în Spania de iubitul ei

A lucrat timp de 19 ani la spitalul din Treviso. Locuia în Santa Maria del Rovere, are un fiu de 26 de ani locuiește în Treviso. În iunie a decis să se mute în Spania, lângă Valencia, pentru a fi aproape de noul său partener.
>>> Liliana Cojita, româncă de 56 de ani, ucisă de partenerul marocan la Tombolo, Padova. „Mi-am pierdut mințile”, declară criminalul

Și acolo, a fost ucisă de acel bărbat care, după ce a înjunghiat-o până la moarte, s-a spânzurat. Protagonista acestei știri este o asistentă română de 51 de ani găsită fără viață într-un apartament de pe Calle La Unión, în Castellón de la Plana, în noaptea dintre joi și vineri, săptămâna trecută.
>>> Dosarul Anica Panfile, mama a 4 copii ucisă în Treviso: cercetat pentru omor fostul ei angajator, un mafiot supranumit „Regele peștelui”

Investigatii in desfasurare

Primii care au devenit suspicioși și au dat alarma au fost colegii ei când femeia nu s-a prezentat la serviciu și a încetat să mai răspundă la mesajele de pe WhatsApp. Anchetatorii au găsit mai întâi cadavrul ei și apoi pe cel al partenerului ei.

Nicoleta Buliga, victima, începuse relația cu Ioan Corbaceri, un român de 54 de ani, în urmă cu doi ani și avea visul de a începe o nouă viață în Spania unde el lucra. În Plaza Mayor, în Castellón de la Plana, în municipiul în care locuia femeia, a fost păstrat un minut de reculegere. La sit-in a participat și primarul orașului spaniol, Begoña Carrasco García, alături de reprezentanți ai asociațiilor împotriva violenței împotriva femeilor.
>>> Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant, crima a avut loc în fața unuia dintre copii

Româncă din Italia, ucisă în Spania de iubitul ei

Foști colegi: „Toți o iubeam, era o bună profesionistă”

Româncă din Italia, ucisă în Spania – „O cunoșteam cu toții aici – spun foștii ei colegi de la spitalul Viale Vittorio Veneto – a fost de mare ajutor și de bine. Mai presus de toate, a fost o bună profesionistă, toți medicii și colegii au recunoscut acest lucru în ea. Știam că ea avea un nou partener în Spania, care în public se arătase mereu plin de atenție. Ceea ce s-a întâmplat ne-a șocat, știam că ea s-a mutat pentru a fi cu el, începuse și ea să studieze spaniolă acum câteva luni, nu ne așteptam niciodată la un epilog ca asta.”

Foștilor ei colegi, cărora le-a rămas foarte apropiată, le trimitea deseori mesaje Whatsapp în care povestea cum merg lucrurile în Spania, dădea vești despre muncă, nu se pare că le-a dezvăluit vreodată vreo problemă de relație cu noul ei partener, și tot din acest motiv vestea crimei, care a ajuns abia marți în San Camillo, i-a lăsat pe toți uluiți, scrie La Tribuna di Treviso.

Nota oficială de la Spitalul San Camillo : „După ce au aflat despre moartea tragică a doamnei Lupo Nicoleta, asistentă și fostă angajată, conducerea spitalului S. Camillo din Treviso, Comunitatea Fiicele San Camillo și tot personalul care lucrează mai ales în blocul operațional în care a lucrat până la 29.06.2023, doresc să-și exprime profundele condoleanțe pentru ceea ce s-a întâmplat cu familia, colegii și prietenii săi.”
>>> Ucigașul româncei însărcinate, pedeapsa de 19 ani a fost anulată, se reface procesul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Un român a impresionat juriul la „Italia's Got Talent”

VIDEO – Un român a cucerit juriul la „Italia’s Got Talent” cu un monolog comic în limba italiană

Jurnalistă Sole 24 Ore moartă subit - Manuela Aizpuru

Nu răspundea la telefon, jurnalistă de la „Il Sole 24 Ore” a fost găsită moartă