in

Dosarul Anica Panfile, mama a 4 copii ucisă în Treviso: cercetat pentru omor fostul ei angajator, un mafiot supranumit „Regele peștelui”

Noutăți importante în ancheta legată de Anica Panfile, tânăra mamă găsită moartă în râul Piave, la Spresiano, în provincia Treviso: există un bărbat cercetat pentru crimă. Este vorba de fostul ei angajator, Franco Battaggia, în vârstă de 76 de ani, supranumit „Regele peștelui”. Este cunoscut ca mafiot periculos, făcând parte din așa zisa „mafie din Brenta”
>>> „Anica nu a murit înecată. A fost ucisă”. Cazul mamei a 4 copii găsită moartă la Treviso se complică

Noutăți importante în ancheta legată de Anica Panfile, tânăra mamă găsită moartă

Ancheta pentru uciderea Anicăi Panfile , românca de 31 de ani al cărei cadavru a fost găsit pe 21 mai în apele râului Piave, în zona Spresiano (Treviso), ar putea fi la un moment important.

Femeia, mamă a 4 copii, a dispărut de joi, 18 mai: Anica plecase să lucreze în Arcade, un orășel din zona Treviso, dar nu se întorsese acasă. La începutul după-amiezii, partenerul ei încercase să o sune fără să primească un răspuns, așa că, nevăzând-o venind acasă, a dat alarma.

Femeia a fost găsită moartă în râu după câteva zile. Deși inițial se vorbea de sinucidere, pe capul victimei au fost găsite mai multe traumatisme atribuibile unui instrument contondent. Anica nu ar fi murit înecată, nu i s-a găsit apă în plămâni.
>>> Românca de 31 de ani, mamă a patru copii, găsită moartă în Piave: s-a dispus autopsia, are răni suspecte

După cum relatează TrevisoToday, fostul său angajator, Franco Battaggia, 76 de ani, supranumit „Regele peștelui”, a fost de fapt înscris în dosar în calitate de suspect de omor. Carabinierii unității de anchetă au intervenit în zorii zilei de astăzi, 12 iunie, la domiciliul antreprenorului din Arcade, în via Trieste, și la magazinul „Il Tiburon” din Spresiano.

Mașinile bărbatului au fost ridicate, precum și alte materiale care ar fi de interes în anchetă. Battaggia, chestionat de mai multe ori de carabinieri, ar fi recunoscut că a fost poate ultima persoană care a văzut-o pe femeie în viață, văzută de niște martori și camere de luat vederi în zona chiar în apropierea locuinței bătrânului de 76 de ani. Bărbatul și Anica se cunoșteau foarte bine: femeia, mamă a patru copii, și cu un partener italian din Treviso, lucrase câțiva ani în pescăria din Spresiano și în ultima vreme făcea curățenie în casa întreprinzătorului.
>>> Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant, crima a avut loc în fața unuia dintre copii

Anica Panfile nu a murit înecată
Anica Panfile tânăra mamă găsită moartă

Versiunea lui Franco Battaggia

Mafiot acuzat de omor în dosarul Anica Panfile tânăra mamă găsită moartă – Battaggia are un antecedente, iar în 2011 a terminat de executat o pedeapsă de 21 de ani de închisoare pentru uciderea unui rival, un anume Vincenzo Ciarelli, care a avut loc în 1988. În tinerețe a fost mafiot legat de mafia din Brenta și de șeful acesteia, Felice Maniero, scrie Il Gazzettino. „Timp de cinci ani mi-a dat o mână de ajutor în magazinul meu de pește”, a declarat antreprenorul despre femeie, „atunci contractul a expirat și m-a rugat să nu-l reînnoiesc pentru că găsise un loc mai confortabil de muncă. Îmi pare rău, pentru că a fost o colaboratoare excelentă”.

Battaggia a adăugat în fața anchetatorilor, vorbind despre povestea Anicăi, „Am spus tot ce știu”, dar „Nu cred că a fost ucisă: era „o stăpână”, o femeie energică pe care nu ai putea-o copleși cu ușurință, într-adevăr. A știut mereu să țină oamenii la distanță“, a spus el.
>>> Sicilia, româncă de 40 de ani ucisă cu pușca, femeia lucra la o fermă din provincia Catania

Anica Panfile tânăra mamă găsită moartă – Cine a fost victima

Anica Panfile tânăra mamă găsită moartă – Rudele femeii nu au acordat niciodată credit tezei sinuciderii, care a fost aproape imediat exclusă după autopsie. Anica „era o tânără fericită” au explicat rudele, după dispariția ei, „a trăit o existență senină dar mai presus de toate avea patru creaturi pe care nu le-ar răni niciodată în acest fel”.

În urmă cu cinci ani, femeia s-a separat de primul ei partener, un român care pare să se fi întors să locuiască în țara de origine. Își găsise un apartament nou și lucra ca muncitoare la o piață de pește. Apoi și-a întâlnit noul ei partener, cu aproape douăzeci de ani mai mare decât ea. Iarna trecută își schimbase și ocupația, găsindu-și un loc în cantina unui azil de bătrâni dar în același timp suplimentându-și salariul făcând curățenie în case particulare.

După schimbul din dimineața după-amiezii de joi, 18 mai, ea a mers cu autobuzul la Arcade, unde trebuia să curețe o casă. Faptul că femeia a ajuns în localitate, la vreo zece kilometri de capitala Marca, ar fi confirmat de conversațiile pe care le-a schimbat cu câțiva membri ai familiei. În aceeași zi, poate că Anica a fost ucisă.
>>> Tragedie lângă Napoli, un bărbat și-a împușcat nora și ginerele, convins că cei doi aveau o relație amoroasă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
italian găsit miliard bonuri poștale

Un italian a găsit în pereții casei un miliard de lire în bonuri poștale, cât valorează acum ”comoara”

Un român s-a aruncat în fața trenului la Chiaravalle

Tragedie la Chiaravalle, un român de 23 de ani s-a aruncat în fața trenului. „A fost un gest voluntar”