in

Tragedie la Chiaravalle, un român de 23 de ani s-a aruncat în fața trenului. „A fost un gest voluntar”

Un român s-a aruncat în fața trenului la Chiaravalle

Un român s-a aruncat în fața trenului la Chiaravalle, în provincia Ancona. Tragedia a avut loc luni, 12 iunie, în jurul orei 20.00. Tânărul de 23 de ani a murit după ce a fost lovit de un tren în tranzit.
>>> Brindisi, tragedie pe șosea: român de 28 de ani ucis într-un accident, fiul lui de 8 ani rănit grav

Un român s-a aruncat în fața trenului la Chiaravalle

Potrivit primelor reconstituiri efectuate de anchetatori, ar fi fost un gest voluntar. Băiatul, un tânăr de 23 de ani, de origine română, a fost lovit de trenul care trecea prin gara Chiaravalle.

Trenul, un Intercity care pleacă din Ancona și se îndrepta spre Roma, se afla în tranzit în gara Chiaravalle când, brusc, mecanicul l-a văzut pe tânăr pe șine în fața locomotivei. Procedurile de frânare au fost imediat activate, dar impactul nu a putut fi evitat. Trenul l-a lovit pe tânăr și apoi s-a oprit.

Alarma s-a dat imediat. La fața locului au intervenit salvatorii de la 118, alături de carabinieri și autoritatea judiciară care a constatat decesul tânărului. Traficul feroviar a fost blocat pentru a permite recuperarea cadavrului.

Între timp, Trenitalia a informat pasagerii despre întârzierile suferite de-a lungul rutei. Tânărul, care a făcut un gest disperat, plecase de dimineață de acasă și fusese căutat de familie ore întregi, scrie viveremarche.it.
>>> Dezastru pe autostradă la Chieti, un român a intrat cu camionul în viteză într-un șantier, 1 mort și 8 răniți – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Dosarul Anica Panfile, mama a 4 copii ucisă în Treviso: cercetat pentru omor fostul ei angajator, un mafiot supranumit „Regele peștelui”

femeie condamnată lovit casieră supermarket

Varese, femeie condamnată după ce a lovit o casieră la supermarket: ”Se uita prea mult la soțul meu!”