in

VIDEO – Un român a cucerit juriul la „Italia’s Got Talent” cu un monolog comic în limba italiană

Un român a impresionat juriul la „Italia’s Got Talent” și a fost promovat direct în semifinalele concursului de talente. El a primit „Golden Buzzer” de la Frank Matano pentru un monolog comic în limba italiană.
>>> Succes incredibil: Un român din Italia a câștigat marele premiu de 1 milion de dolari la „America’s Got Talent” – VIDEO

Un român a impresionat juriul la „Italia’s Got Talent”

Italia’s Got Talent, o producție originală Disney+, a reprezentat întotdeauna o scenă pentru talentele aspirante din fiecare colț al Italiei. Recent, pe platforma de streaming au fost lansate episoadele cinci și șase din noul sezon, al șaselea episod prezentând un moment cu adevărat special: Golden Buzzer al lui Frank Matano, scrie teamworld.it.

În timpul celui de-al șaselea episod, Frank Matano a apăsat celebrul „Golden Buzzer”, rezervându-i ocazia directă de a accesa semifinalele lui Tiberio Cosmin. Cosmin, născut în România, a captat inimile publicului și ale juriului cu un monolog comic care a explorat diferențele culturale dintre Italia și România.
>>> «Este printre cei mai buni dansatori din lume!» Balerin român din Italia, vedetă în concursul „Amici 19” condus de Maria De Filippi pe Canale 5 VIDEO

O poveste de succes

Un român a impresionat juriul la „Italia’s Got Talent” – Protagonistul acestei povești și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în România, începând cariera în economie. Într-o zi, însă, participă la un spectacol de stand-up comedy și este fascinat de acesta, până în punctul în care decide să-și schimbe viața pentru totdeauna. Hotărăște să-și părăsească studiile universitare pentru a-și urma pasiunea pentru comedie, reușind să devină un nume cunoscut în circuitele de teatru și televiziune românești .

În 2013, dragostea l-a dus în Italia, unde s-a confruntat cu o perioadă inițială de incertitudine și dificultăți. Totuși, își găsește de lucru ca muncitor într-o tipografie și după câțiva ani reușește să-și redescopere vocația pentru comedie. Această redescoperire îl împinge să se înscrie la castingurile Italia’s Got Talent, dând o nouă direcție carierei și vieții sale.

Buzzer-ul de Aur al lui Frank Matano în favoarea lui Tiberio Cosmin nu este doar un bilet la semifinale, ci și celebrarea unei povești de curaj, răscumpărare și talent. Reprezintă însăși esența a ceea ce caută Got Talent să scoată la lumină: povești incredibile cu oameni obișnuiți care fac lucruri extraordinare, scrie teamworld.it.

Fenomenul Italia’s Got Talent: o scenă globală

Frank Matano, pseudonimul lui Francesco Matano (născut la Santa Maria Capua Vetere, 14 septembrie 1989), este un YouTuber italian, comic, personalitate de televiziune și actor de origini americane din partea mamei sale.

Cu ediții în întreaga lume, Got Talent este una dintre cele mai de succes spectacole de talente globale. Ediția italiană are distincția specială de a fi prima din Europa care este disponibilă pe o platformă de streaming, arătând modul în care modelele tradiționale de difuzare de televiziune evoluează rapid.

Cu episoade noi programate până la marea finală din 29 septembrie , Italia’s Got Talent încă promite multe emoții și talente de descoperit.
>>> Radu Samoilă, cel mai bun dansator din Italia, a devenit campion la clasa A: ”Am mare noroc că familia mă susţine”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Istat, din ce în ce mai mulți bătrâni în Italia: număr record de supra-centenari, iată datele cele mai recente

Istat, din ce în ce mai mulți bătrâni în Italia: număr record de supra-centenari, iată datele cele mai recente

Româncă din Italia, ucisă în Spania de iubitul ei

După 19 ani de Italia, o româncă s-a mutat în Spania, la iubitul ei, care a ucis-o. „Ceea ce s-a întâmplat ne-a șocat”