in

Italia, femeie în vârstă găsită carbonizată într-o casă de la țară: fiul arestat pentru crimă

Italia, femeie în vârstă găsită carbonizată într-o casă de la țară: fiul arestat pentru crimă. Cadavrul Cosimei D’Amato, în vârstă de 71 de ani, a fost găsit de pompieri în casa de la țară a fiului ei, Alberto Villani, în vârstă de 47 de ani.
>>> Bologna: o femeie a încearcat să-și otrăvească mama, apoi s-a sinucis sărind pe fereastră de la etajul cinci

Italia, femeie în vârstă găsită carbonizată într-o casă de la țară


Alberto Villani, în vârstă de 47 de ani, fiul Cosimei D’Amato, în vârstă de 71 de ani, care a murit carbonizată în noaptea dintre 19 și 20 septembrie într-un incendiu izbucnit într-o casă de țară, a fost arestat și dus la închisoarea din Brindisi sub acuzația de omor voluntar.

Incidentul a avut loc în localitatea Augeluzzi, în San Michele Salentino, în zona rurală din Brindisi. Flăcările au distrus aproape complet casa și au făcut-o pe femeie de nerecunoscut.

Pompierii au fost alertați de vecinii alertați de fiul victimei, proprietarul casei incendiate, unde mama sa se afla în vizită, potrivit primelor concluzii. Bărbatul – care avea interdicție de a se apropia de femeie și care fusese anterior plasat în arest la domiciliu pentru că își maltrata mama – a fost interogat până în după-amiaza zilei de 20 septembrie la cazarma carabinierilor din San Vito dei Normanni, care s-a deplasat de urgență la locul tragediei la scurt timp după miezul nopții împreună cu medicul legist.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, asistat de avocatul Bartolo Gagliani, nu a răspuns la întrebările procurorului din Brindisi, Alfredo Manca.

Intervenția pompierilor

Corpul carbonizat a fost descoperit abia după ce flăcările au fost stinse. Intervenția pompierilor, deși rapidă, nu a reușit să o salveze pe femeia în vârstă de 71 de ani. Din ceea ce a reieșit până acum, femeia era văduvă și primea o pensie minimă, în timp ce fiul ei, care nu avea un loc de muncă, trăia din ajutoarele de la municipalitate în casă de la țară.

Primarul din San Michele Salentino, Giovanni Allegrini, a intervenit în această chestiune, exprimând „sincere și profunde condoleanțe” în numele administrației municipale familiei Cosimei D’Amato. „Doamna”, a spus primul cetățean, „a apelat în mai multe rânduri la birourile municipale, găsind întotdeauna un moment pentru a o asculta. Sunt sigur că investigațiile în curs de desfășurare vor aduce claritate în această dureroasă afacere”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Jurnalistă Sole 24 Ore moartă subit - Manuela Aizpuru

Nu răspundea la telefon, jurnalistă de la „Il Sole 24 Ore” a fost găsită moartă

Telefon mobil în timpul conducerii

Noul Cod Rutier: amenzi de până la 2.600 de euro pentru cei care folosesc telefoanele mobile