in

Se prăbușește în atelierul său, în fața clienților: Roberto, 53 de ani, încă o victimă a unei „boli neașteptate”

Știri ItaliaMort subit în Sardinia – Era în interiorul propriului atelier de mecanică atunci când, în timp ce vorbea cu clienții, a început brusc să se simtă rău. Roberto Doneddu, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit la pământ sub ochii celor prezenți, victima unei „boli neașteptate”. După două zile de internare, medicii au comunicat apropiaților vestea morții.

Mort subit în Sardinia – hemoragie cerebrală

După cum scrie ziarul local Casteddu Online, bărbatul se afla în atelierul său din Gairo, în provincia Nuoro din Sardinia, când s-a simțit rău. Medicii au informat ulterior rudele despre o hemoragie cerebrală bruscă și neașteptată. Doneddu, din Gairo, era cunoscut în toată zona Nuorese: mulți veneau de la mare distanță pentru a face la atelierul lui erificarea tehnică.

Fiul său, Francesco, lucra alături de el de câțiva ani. Bărbatul de 53 de ani mai lasă în urmă alte două fiice, una de doar 4 ani. Mecanic și antreprenor, a reușit să deschidă afacerea în anul 2000 după multe sacrificii.

Politician important din Lega, mort subit. „Inima i s-a oprit”. Salvini: „Ne vei lipsi”

Mort subit în Sardinia – Mesajul primarului din Gairo

Printre primii care au dat vestea a fost primarul din Gairo, Sergio Lorrai: „Roberto ne lasă pe neașteptate, după o viață dedicată familiei și muncii care i-a permis, datorită tenacității și seriozității sale, să crească și să păstreze mereu în viață o frumoasă realitate antreprenorială într-o realitate mică ca a noastră. Rămânem neîncrezători și consternați, conștienți că am pierdut o persoană bună și muncitoare”.

„Îmbrățișăm copiii, partenera, familia, rudele și prietenii cu afecțiune în această zi tristă. Din partea mea, administrației și întregii comunități, cele mai sincere condoleanțe”, a mai scris primarul.

„Am decis să spunem da donării organelor lui Roberto, așa că va salva mai multe vieți”, a anunțat familia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Și-a pus fetele minore să se prostitueze, româncă din Italia condamnată la 11 ani de închisoare

crenvurști moare italia

Italia, bărbat mort de listerioză după ce a mâncat crenvurști cruzi de pui, boala a provocat deja moartea altor trei persoane