in

Napoli, îngrijitoare de 59 de ani, a furat vaccinul bătrânei pe care o îngrijea, acum e cercetată penal

O femeie a furat vaccinul de la femeia în vârstă pe care o îngrijea. S-a întâmplat în Formia, în provincia Latina, Italia. Femeia de 59 de ani din Napoli s-a prezentat la centrul de vaccinare în locul bătrânei de 93 de ani.

Îngrijitoarea de 59 de ani din Napoli, dar cu domiciliul în Formia, a reuşit să înşele personalul centrului de vaccinare, scrie „La Stampa”. A arătat doar mesajul de convocare primit pe telefonul său mobil, probabil în faza de rezervare, şi abia după ce a primit vaccinul a predat datele personale.

Operatorii au observat schimbul de identitate când au verificat datele personale ale femeii care nu corespundeau cu cele din rezervarea iniţială, aparţinând bătrânei de 93 de ani. Pentru că nu avea nicio fotografie pe acte, escrocheria nu a fost demascată imediat.

”Dacă înşelătoria nu ar fi ieşit la iveală, doamna care avea dreptul la vaccin ar fi riscat să nu îl mai facă”, spune comandantul carabinierilor din Formia, căpitan Michele Pascale.

Acum, femeia din Napoli este cercetată pentru fals privind identitatea şi va fi nevoită să explice motivele gestului ei. Între timp, bătrâna care trebuia vaccinată va primi serul în curând.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mirajul caselor din Sicilia la prețul de 1 euro, iată ce a pățit o femeie care a cumpărat trei case la Mussomeli

Padova, și-a atacat soția cu un topor: român în vârstă de 52 de ani internat la psihiatrie