in

Napoli, profesoară moare la patru zile după vaccin. Denunțul familiei la carabinieri: „Spuneți-ne de ce a murit”


Nu este o familie anti-vaccin, cea care ieri a depus plângere la carabinieri. Familia cere doar să înțeleagă cum a murit Annamaria Mantile, 62 de ani, napolitană din Vomero, profesoară de engleză, scrie Il Messaggero.

„S-a simțit rău la două ore după injecție și nu și-a mai revenit”, spune fratele ei Sergio, un sociolog.

Sâmbătă, 27 februarie, ora 12.30, profesoara și-a făcut prima doză de vaccin AstraZeneca.

Deja după-amiază, Annamaria începe să aibă grețuri, dureri abdominale și senzație de epuizare. Contactează medicul de familie, care prescrie o perfuzie pentru hidratarea corpului, plus un alt medicament împotriva spasmelor. „Părea că starea ei se îmbunătățește”, declară Sergio carabinierilor.

„Dar sora mea leșină a doua zi. În dimineața următoare, condițiile par stabile. Acea stare de rău nu dispare. Dintr-o dată, se înrăutățește.

„La patru zile după administrarea vaccinului AstraZeneca, mama mea spune că Annamaria este rece”, mai spune fratele ei, reconstituind în denunțul prezentat carabinierilor ultimele momente.

«Între timp un cardiolog îi face o electrocardiogramă fără a găsi vreo anomalie. Cu excepția bătăilor ușor accelerate ale inimii ».

Annamaria este însetată. Bea de mai multe ori, ajutată de rude. Dar nimic nu o ajută. „Nu-și poate ține capul drept, ochii ei sunt deschiși și privește în gol”. Doctorul îi face un masaj pentru a o reanima și intervine și o echipă 118. Inutil. Annamaria moare la scurt timp.

«Annamaria nu a avut boli, a luat doar un supliment de colesterol. Nici măcar pastila pentru tensiune”, spune mama ei.

Unul dintre frații victimei este neuropsihiatru de cel mai înalt nivel, s-a vaccinat deja. Mama ei, în vârstă de 91 de ani, se află pe lista de vaccinare.

Familia cere să înceapă toate investigațiile necesare pentru a clarifica cauzele morții.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia închide de sâmbătă școlile din zonele roșii și prelungește interzicerea călătoriilor între regiuni

Italia, tânără de 25 de ani, a scăpat de partenerul care o bătea sunând la 112 cu pretextul că vrea să comande pizza