in

Napoli, se simte rău în mașină: Adio unei tinere mame de 35 de ani. „O persoană sinceră, iubitoare”

Manola Maira moartă subit

Manola Maira moartă subit – Nu se oprește seria morților subite. Doliu la Napoli pentru moartea prematură și subită a Manolei Maira. Tânăra de 35 de ani a fost lovită ieri de o boală care a lăsat-o fără scăpare. Tânăra mamă era în mașină când s-a simțit rău. Intervenția la timp a salvării 118 – alertată de unii trecători – a fost inutilă. În timpul călătoriei către spital, inima i-a încetat să mai bată, scrie Napoli Today.
Româncă faimoasă moare brusc la Portogruaro: Gabriela Salgau, Miss Lady Sanremo 2022, găsită fără viață în patul ei

Au fost multe mesaje pentru ea pe rețelele de socializare. „Doamne, ce tristețe!!! Sunt într-adevăr foarte tristă, chiar dacă nu te-am văzut de ani de zile, dar o colegă atât de dulce, adevărată, prietenă, nu poți uita ușor. O persoană rafinată, sinceră, iubitoare mamă, o fată care muncește. Și apoi oameni care doar fac umbră pe acest pământ, și o femeie ca tine pleacă? Așa? La doar 35 de ani? Nu voi accepta niciodată acest tip de situație, nu mi se pare deloc corect„, scrie Jessica.

Manola Maira moartă subit – Ce s-a întâmplat

Manola Maira, o tânără originară din provincia Napoli, în vârstă de doar 35 de ani, a fost lovită de o boală bruscă în seara zilei de 23 octombrie, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în mașină cu mama ei, în Agropoli, scrie Il Mattino.
Rivarolo Canavese, român de 47 ani găsit mort în casă după o săptămână: „boală subită”

Mama, de îndată ce a observat că fiica ei este bolnavă, a oprit mașina și a cerut ajutor. Unii trecători au ajutat-o ​​pe tânără, până când a intervenit Crucea Roșie Italiană. Din păcate nu mai era nimic de făcut, Manola a murit în drum spre spitalul San Luca di Vallo della Lucania.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Cristi Mocanu, 26 de ani, dispărut la Caerano di San Marco. Venise la muncă în Italia de o lună

Italia prelungește controalele la frontiera cu Slovenia până în 2024

Italia prelungește controalele la frontiera cu Slovenia până în 2024: ”Doar 10 zile nu sunt suficiente”