in

Cristi Mocanu, 26 de ani, dispărut la Caerano di San Marco. Venise la muncă în Italia de o lună

Cristi Mocanu, dispărut în Italia – Nu se mai știe nimic despre acest muncitor în construcții de 26 de ani. «Cristi, 26 de ani, este originar din România. S-a mutat în Italia în urmă cu o lună, la Caerano di San Marco , unde lucrează ca muncitor pe un șantier și unde împarte apartament cu niște compatrioți și colegi. 
► Zeci de români declarați dispăruți în Italia, îi caută cineva? Se ocupă vreo autoritate de anchetarea acestor dispariții? Ce spune Poliția Română

A fost văzut ultima dată de colegii săi de cameră duminică, 15 octombrie, când, la ora 11, a plecat de acasă pentru a merge la o plimbare cu bicicleta. De atunci nu au mai fost vești despre el. Și-a lăsat acasă telefonul mobil și portofelul cu acte. Nu vorbește bine italiană.» Este anunțul care poate fi citit pe pagina de start a programului de televiziune Rai3 „Chi l’ha visto?”.

O viziune rezumată în câteva rânduri pentru un bărbat care venise în Italia pentru a munci. Cristi Mocanu are 1,68 m, după cum se vede din fotografii are ochi și păr căprui și când a plecat din casă fără să se întoarcă purta o cămașă cu dungi orizontale galbene, negre, albe și blugi. 
Maria Crăciun își caută fratele dispărut în Italia în urmă cu 13 ani. „Sper încă să fie în viață”

Nu există indicii cu privire la dispariția lui, dar există o mare îngrijorare pentru familia lui din România, deoarece nu are portofel cu acte și nici măcar un telefon mobil prin care să poate fi contactat. Oricine îl vede este rugat să informeze autoritățile, scrie oggitreviso.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Mihai Enea mort la muncă în Italia

Verona, s-a tăiat cu polizorul la picior, moartea absurdă a unui meșter român de 50 de ani

Manola Maira moartă subit

Napoli, se simte rău în mașină: Adio unei tinere mame de 35 de ani. „O persoană sinceră, iubitoare”