in

Vittoria, nord-african ucis de Revelion la discotecă de un grup de români: „I-a făcut complimente unei românce”

Nord-african ucis de români de Revelion – Vittoria, tânăr nord-african ucis lângă discotecă. A fost bătut și înjunghiat în timpul unei lupte în noaptea de Revelion.

O petrecere de Revelion organizată în discoteca „La Dolce Vita” din Vittoria, în zona Ragusa, în Sicilia, s-a încheiat cu sânge. Un tânăr de origine nord-africană a fost ucis în zori de un grup de români, scrie La Stampa.
>>> Român de 50 de ani, mort la spitalul din Vittoria, fusese bătut de niște conaționali

Nord-african ucis de români de Revelion

Tânărul, un tunisian, ar fi fost lovit cu răngi și apoi cu un cuțit. Cadavrul a fost găsit de carabinieri, atenționați de niște martori, la intrarea în club, loc obișnuit de întâlnire pentru numeroșii migranți care locuiesc și lucrează în serele dintre Vittoria și Acate.

Un grup de cetățeni străini se adunase la pub pentru tradiționala petrecere de Revelion. Petrecerea a durat toată noaptea și până în zori mulți deja plecaseră.

A împușcat mortal un român în Vittoria, sicilian condamnat la 16 ani de închisoare

Complimente făcute unei românce

În spatele crimei ar fi stat atențiile acordate de tânăr unei românce. Atenții care ar fi dezlănțuit mânia unui grup de compatrioți: cel puțin trei l-ar fi așteptat la intrarea în club și l-ar fi atacat cu răngi și cuțite, lăsându-l la pământ, fără viață.

Alarma a fost trasă de unii participanți la petrecere. Când au sosit carabinierii și medicii, bărbatul era deja mort. Nu avea acte la el. Poliția lucrează pentru a-l identifica.

Militarii, care efectuează ancheta, au arestat trei români: în curând ar putea exista evoluții ulterioare în anchetă. Unii dintre cei prezenți la petrecerea de sfârșit de an au fost audiați și în cazarmă.

Din mărturii și povești ar putea ieși detalii utile. Carabinierii din Ragusa examinează și camerele de supraveghere video ale clubului și ale zonei. „La Dolce Vita” este deținută de sicilieni, dar unii români lucrează în interior.

Cadavrul unui român, găsit la gunoi la Vittoria, în Sicilia. Poliția investighează pentru crimă

Potrivit gds.it, victima se numește Slimane Marouene, un tunisian de 30 ani. Arestații sunt trei români, dintre care doi sunt minori, iar al treilea a împlinit 18 ani recent.

Primarul: „Eveniment extrem de grav”

Alte ori, în trecut, au fost episoade de violență. «Totuși un eveniment extrem de grav de sânge, consumat pe teritoriul nostru. – a comentat primarul din Vittoria, Aiello – Rata violenței continuă să crească cu o escaladare a episoadelor impresionante. Protecția teritoriului apare departe de problemele cu care ne confruntăm.

Puțini oameni și puține mijloace. Mă adresez încă o dată instituțiilor competente. În mod excepțional, ar trebui consolidată și dotarea organică a poliției locale. Teritoriul și problemele sunt prea vaste: trebuie să le luăm la cunoștință și să asigurăm remedii adecvate. Și introduceți practica Daspo-ului urban într-o măsură adecvată problemelor pe care le întâmpinăm».

Vittoria, Urgența devastată de români: „Loveau cu suportul de la perfuzie”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
horoscop 2023 pentru românii din Italia

Horoscop 2023, predicțiile astrale semn cu semn pentru noul an pentru românii din Italia

primul npu nascut verona roman

Primii bebeluși născuți în 2023 în Italia. La Verona, primul nou-născut a fost al unei familii de români: Mattheo Ștefan