in

Horoscop 2023, predicțiile astrale semn cu semn pentru noul an pentru românii din Italia

Horoscop 2023 pentru românii din Italia – Iată horoscopul 2023 semn cu semn: ce planete vor fi favorabile și care planete, în schimb, ne vor crea dificultăți care ne vor ajuta să ne punem la îndoială și să evoluăm?

A venit acel moment al anului: am ajuns la horoscopul 2023 și la predicțiile astrale pentru toate zodiile. Astăzi vom arunca o privire asupra celor mai importante mișcări ale planetelor în 2023, pentru a înțelege cum ar putea afecta fiecare semn zodiacal. Și, mai presus de toate, înțelegeți ce „arme astrologice” va putea folosi fiecare zodie pentru a face față fiecărei situații.

Înainte de a merge să vedem ce prezice horoscopul 2023, trebuie să ne amintim mereu că toți astrologii, de la Claudius Ptolemeu încoace, insistă asupra cât de fundamental este liberul arbitru, sau capacitatea noastră de a face față la ceea ce se întâmplă, învățând ceea ce Universul vrea să ne învețe.

Astrologia este știința timpului și tranzitele sunt relația continuă a omului cu cosmosul, conform unei naturi ciclice care dorește constant să evoluăm. Așa că nu vă temeți niciodată de un Saturn împotriva și profitați de Jupiter favorabil fără a vă imagina că face totul de la sine. Iată deci horoscopul 2023 semn cu semn și previziunile pentru anul viitor pentru totți românii din Italia.

♈ Horoscop 2023 pentru Berbec

Ești, fără îndoială, în una dintre cele mai norocoase zodii ale anului 2023. Pentru că începi noul an cu energii favorizate de Jupiter și Marte. Aceste două planete împreună te vor ajuta în primele luni ale anului să faci față fiecărui eveniment de viață cu curaj, vivacitate și optimism. Apoi, când Jupiter te abandonează, nicio altă planetă nu-ți va sta în cale și asta îți va permite să trăiești cele 12 luni conform principalelor tale valori. Daca te-ai născut în ultima decadă a zodiei tale, mai poți folosi Saturn în favoarea ta în primele trei luni ale anului, ceea ce te ajută în proiectele tale. Dacă te-ai născut chiar în ultimele zile ale zodiei, mai trebuie să fii atent la ceea ce vrea să te învețe Pluto, o planetă care te obligă să privești profund.

♉ Horoscop 2023 pentru Taur

Semnul zodiacal Taur este unul dintre cele mai solicitate pentru schimbări astrologice în 2023. Din fericire, odată cu luna martie, chiar și cei născuți în ultima decadă sub semnul Taurului își pot lua rămas bun de la supărările pe care le aduce Saturn. Este întotdeauna important să le fi înțeles și rezolvat. Din luna mai, Taurul îl va găzdui pe Jupiter, planeta fericirii și a bunăstării. Așadar, dragi Taur,i pe lângă faptul că profitați de Jupiter pentru a vă bucura din plin de viață, puteți profita și de optimismul său pentru a merge pe valul de schimbări pe care ți-l aduce Uranus. Cu siguranță este timpul să ieși din zona ta de confort.

♊ Horoscop 2023 pentru Gemeni

Dragi Gemeni, voi care ați venit din ani de solicitări pozitive de la Saturn, care v-a făcut responsabili și activi, veți avea acum planeta dificultăților împotriva voastră, mai ales dacă v-ați născut în luna mai. Asta înseamnă că va trebui să folosești tot ce ai învățat și că nu va trebui să aștepți pentru a lua decizii importante. Pe de altă parte, vei intra în 2023 cu energiile puternice și uneori dominatoare și necontrolate ale lui Marte în zodia ta și Jupiter în favoarea ta. Dacă te-ai născut în ultima decadă atunci, Neptun îți va pune întrebări existențiale la care să răspunzi cu onestitate intelectuală. Niciuna dintre aceste provocări nu va fi prea complexă pentru un semn mercurial și intelectual ca al tău.

♋ Horoscop 2023 pentru Rac

Aș spune, fără nicio umbră de îndoială, că mai ales începând din luna mai vei fi una dintre zodiile cele mai iubite de astre în 2023. În primul rând, să ne amintim că 2023 este anul în care planeta Pluto, după 15 ani, se va muta în Vărsător. Așadar, chiar și Racii născuți în ultimele zile se pot simți eliberați de această planetă, ceea ce îi obligă adesea să-și revizuiască cele mai vechi răni. Dacă până la jumătatea lunii mai toți Racii îl au pe Jupiter împotriva lor și, prin urmare, mai puțin optimism și încredere în sine și vreo nenorocire economică, atunci vă puteți baza cu toții pe Jupiter, dar și pe Saturn, Uranus și Neptun în favoarea lor: nu mai există scuze.

♌ Horoscop 2023 pentru Leu

Anul 2023 începe imediat cu o veste excelentă: începând cu luna martie vei fi eliberat de celebrul Saturn împotriva, cu care ai avut de luptat în ultimii trei ani. Important este că te-ai gândit și mai presus de toate ai rezolvat problemele pe care această planetă le-a scos la lumină. Pe de altă parte, din ianuarie până în mai, Jupiter va fi în favoarea ta și te va lăsa să cureți de praf încrederea și carisma tipice semnului tău de foc. Mai mult, de parcă nu ar fi de ajuns, planeta iubirii va decide și ea să rămână în notele tale pe tot parcursul verii. Prin urmare, aș spune că în 2023 ești în mare revenire, chiar dacă nu este încă în deplină realizare.

♍ Horoscop 2023 pentru Fecioară

Tu, dragă Fecioară, vei fi una dintre cele mai solicitate semne zodiacale ale acestui 2023. Frumusețea, însă, este că toate planetele se vor lovi de una care nu prea renunță. Principala dintre aceste planete va fi Saturn, care din martie se va pune în opoziție cu semnul tău zodiacal și de aceea, cu puțină bunătate și blândețe, te va face să înțelegi că ceva fundamental nu funcționează. Va trebui să-ți sufleci mânecile și să te apuci de treabă. Pe de altă parte însă, atât pentru cei care îl au pe Saturn împotriva, cât și pentru cei care vor trebui să se lupte cu Neptun, care aduce întrebări existențiale, vor fi Uranus și Jupiter în favoarea lor. Aceste două planete ajută la luarea deciziilor mai ușor și mai impulsiv.

♎ Horoscop 2023 pentru Balanță

Anul 2023 al tău va fi împărțit în două părți: până în luna mai vei avea de-a face cu Jupiter împotriva ta, ceea ce îți încetinește bunele intenții și îți pune coji de banană în cale. Din luna mai, planetele vor avea grijă să nu te deranjeze. Probabil că nu va exista favoritism față de tine, așa cum s-a întâmplat în 2022, dar cu siguranță te vei putea bucura de acea pace și echilibru care te face mereu fericit. Sunt sigur că vei face tot posibilul.

♏ Horoscop 2023 pentru Scorpion

2023 va dori să te vadă scoțând la iveală toate caracteristicile principale ale zodiei tale, începând cu o hotărâre încăpățânată de a reuși. Scorpionii din ultima decadă, după ce l-au luat pe Saturn în picioare cu luna martie, se vor putea bucura de planete mari favorabile care le vor scoate la suprafață cele mai mari pasiuni. Scorpionii din prima decadă vor avea în sfârșit acest Saturn în favoarea lor și, prin urmare, mai puțină ușurință (pentru o schimbare) dar mult mai multă dorință de a construi. În cele din urmă, Scorpionii celei de-a doua decade vor trebui să facă față schimbărilor neașteptate ale lui Uranus în opoziție.

♐ Horoscop 2023 pentru Săgetător

Doar Săgetătorii din prima decadă, adică cei născuți în noiembrie, vor avea de-a face cu Saturn împotrivă, ceea ce te va obliga să-ți închizi gura și să-ți activezi creierul folosind empatia în primul rând cu tine însuți. Jupiter, însă, de la începutul anului îți va spori încrederea și mai presus de toate dorința de a împărtăși. Totuși, lunga opoziție a lui Marte de la sfârșitul lui august 2022 până la sfârșitul lunii martie 2023 te aduce în noul an hotărât obosit și epuizat. Trebuie să îți recapeți energia înainte de a începe să iei decizii mari.

♑ Horoscop 2023 pentru Capricorn

Singura planetă cu care va trebui să te confrunți în 2023 va fi Jupiter în cuadratură și, prin urmare, împotriva ta din ianuarie până la jumătatea lunii mai. Sigur, Jupiter te face și mai critic și autocritic și, mai presus de toate, te va face să cântărești și mai mult tot ceea ce nu vei putea finaliza. S-ar putea, în aceste luni, să îți sporească determinarea și impulsul de a obține rezultate. Pe de altă parte, din luna mai, când Jupiter va fi favorabil împreună cu Uranus, Saturn și chiar Neptun, toate ambițiile tale nu vor avea frâne.

♒ Horoscop 2023 pentru Vărsător

Ajungi în 2023 plin de energie și dorință de a face, mai ales pentru că de trei ani Saturn ți-a făcut viața poate puțin dificilă, uneori grea și singuratică, dar cu siguranță foarte intensă. Odată cu sfârșitul lunii martie îți iei rămas bun de la planeta responsabilităților din zodia ta, dar vei avea de-a face cu Jupiter și apoi cu Venus, ambele împotriva ta. Din luna mai, așadar, vei avea tendința de a înclina spre singurătate, introspecție și liniște, vei prefera toate acestea distracției și lejerității nemoderate.

♓ Horoscop 2023 pentru Pești

Voi veți fi, dragi Pești, cei care din martie încolo îl veți găzdui timp de trei ani pe celebrul Saturn din zodia voastră. În 2023, mai exact, Saturn va trece prin primele 10 grade ale zodiei, apoi va implica Pești născuți în luna februarie. Pentru tine, care ești un semn gata să fugi chiar și de responsabilități și mai ales de realitatea dură, acest Saturn va fi important pentru a face bilanțul situațiilor și, mai ales, pentru a decide unde vrei să mergi. Pe de altă parte, din luna mai, Jupiter favorabil împreună cu Uranus vor ajuta la luarea deciziilor cu curaj și vitalitate.

Fanpage, gazetaromaneasca.com

Doi tineri români i-au înmânat Papei Francisc un tablou: „Venim din grădina Maicii Domnului”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
copil batut bunic vitreg

Italia, copil de 6 ani bătut crunt de bunicul vitreg, dus la spital în comă. Bătrânul a mințit polițiștii: ”L-a lovit o mașină”

Nord-african ucis de români de Revelion

Vittoria, nord-african ucis de Revelion la discotecă de un grup de români: „I-a făcut complimente unei românce”