in

Italia, copil de 6 ani bătut crunt de bunicul vitreg, dus la spital în comă. Bătrânul a mințit polițiștii: ”L-a lovit o mașină”

Italia, copil de 6 ani bătut crunt de bunicul vitreg. Bunica îi pregătise un șnițel. „Dragă, e gata. Vino și mănâncă.” Dar nepotul de șase ani nu a vrut să răspundă. „Mă ocup eu de el, mă duc să-l caut”, a răsunat vocea „bunicului vitreg”, G. C., 70 de ani, din casă. Și a plecat cu o tijă de la perdea în mână.

La scurt timp după această secvență de evenimente, așa cum a povestit bunica, M. A. C., ea și partenerul ei l-au dus pe băiețel la tatăl său, care are un magazin în centrul orașului Ventimiglia. Tatăl l-a văzut foarte slăbit. ”Ce s-a întâmplat?” a întrebat-o pe mama sa (bunica copilului). „L-a lovit o mașină”, a răspuns ea.

A fost nevoie de câteva zile pentru ca adevărul să fie pus în evidență. Până la epilog: ieri, G. C. a mărturisit că el a fost cel care l-a adus pe copil în acea stare (fracturi la opt vertebre și la un braț, leziuni la splină și un plămân afectat), scrie corriere.it.

Citește și: Milano, tânără de 23 de ani nu-și recunoaște copilul abia născut, doarme în cort : ”Cum ar fi supraviețuit cu mine în frig?”

Italia, copil de 6 ani bătut crunt de bunicul vitreg

Băiețelul se află în comă farmacologică la Spitalul Gaslini din Genova. Iar starea lui nu se îmbunătățește. Această poveste urâtă, care promite să aibă și alte evoluții, a început la 19 decembrie. În acea dimineață, copilul fusese încredințat bunicii și partenerului său. Cuplul spusese că din cauza unei distrageri a atenției au pierdut copilul din vedere, iar apoi l-au găsit lângă casa lor, pe stradă, rănit.

Copilul a fost luat de partenerul bunicii și de acolo dus la mașina tatălui. Bărbatul de 70 de ani vorbise despre un accident, o mașină care a fugit de la locul faptei. Cu toate acestea, camerele de luat vederi din zonă nu au detectat nicio trecere de vehicule. Astfel, cercul anchetatorilor s-a strâns în jurul cuplului.

Momentul de cotitură

De ieri, bunicii sunt cercetați pentru vătămare corporală gravă. Potrivit relatării lui G. C., băiețelul a fost bătut pentru că nu a respectat unul dintre ordinele sale (pentru că a intrat în camera lui în loc să stea într-o altă zonă a casei, a spus el). Dar, pentru anchetatori, povestea nu se oprește aici.

Putea un fapt atât de banal să fi declanșat furia? Ce se află în spatele violenței? Ce ar fi putut spune sau vedea copilul pentru a declanșa acest lucru? Fratele său în vârstă de cinci ani se afla și el acasă în acea dimineață. Unele dintre cuvintele sale au fost cele care i-au convins pe anchetatori că ceva din versiunea bunicilor nu era în ton.

Ipoteza la care se lucrează este că este posibil ca lucrurile spuse de unul dintre frații mai mici să fi fost cele care au declanșat furia. Se așteaptă o posibilă descoperire în următoarele ore. De asemenea, nu este exclus să existe în spate un istoric de abuzuri, de care unul sau ambii copii ar fi fost victime. Între timp, tatăl nu se dă bătut. Pentru fiul său și pentru poziția mamei sale. Pe Facebook, el a scris: „Nu pot să suport faptul că copilului meu i s-a făcut asta. Nu pot să suport asta”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia adio reducerilor carburanții scumpi

Italia, adio reducerilor, carburanții devin mai scumpi: reducerea accizelor la motorină și benzină expiră pe 31 decembrie

horoscop 2023 pentru românii din Italia

Horoscop 2023, predicțiile astrale semn cu semn pentru noul an pentru românii din Italia