in

Primii bebeluși născuți în 2023 în Italia. La Verona, primul nou-născut a fost al unei familii de români: Mattheo Ștefan

Primul bebeluș născut în 2023 în spitalele din provincia Verona este Mattheo Ștefan, fiul mamei Andrea și al tatălui Victor, o familie de origine română care locuiește în Castel D’Azzano.

Mama a fost asistată la naștere de echipa de pediatrie și ginecologie condusă de Dr. Giuseppe Menna, director al Unității de Patologie Neonatală, și Dr. Valeria Auricchio, ginecolog. Mattheo Ștefan s-a ieri dimineață, la ora 03:19, cântărind 3,860 kg, anunță veronanews.net.

Primul bebeluș care s-a născut în Italia în 2023 este o fetiță

Ca în fiecare an, în 2023, spitalele italiene au „concurat” pentru recordul de naștere a primului copil născut imediat după miezul nopții, între 31 decembrie și 1 ianuarie, scrie initalia.virgilio.it.

Pe Facebook, puțin după miezul nopții, a apărut postarea Casei di Cura Santa Famiglia din Roma. Anunța nașterea „primilor copii născuți în 2023 în Italia”. În sălile de nașteri ale Casei di Cura Santa Famiglia, „la miezul nopții fix”, s-au născut Chiara și Giulia. Iar „o secundă mai târziu” s-a născut Filippo.

Aceasta este postarea de la Casa di Cura Santa Famiglia din Roma. „Trei bebeluși la miezul nopții: Chiara, Giulia și Filippo sunt primele nașteri din 2023 în Italia. Chiara și Giulia s-au născut la miezul nopții fix, iar o secundă mai târziu Filippo, în sălile noastre de naștere. Un triumf al nașterilor. La miezul nopții, la ora 00:00, Chiara, 2,645 kg, a treia născută, prin cezariană, și în același timp, prin naștere spontană, Giulia, 3,4 kg, a doua născută, iar o secundă mai târziu Filippo, 3,150 kg, al doilea născut, tot prin naștere spontană, anunțând un nou an promițător în materie de nașteri. O fundă albastră pentru mama Giulia și tatăl Andrea, care l-au născut pe Filippo. În același timp, mama Giovanna și tatăl Claudio au salutat sosirea lui Chiara ca fiind cel mai frumos cadou pentru mama ei, care exact pe 1 ianuarie împlinește 43 de ani. Micuții și mămicile lor se simt bine. Împreună cu tații lor sărbătoresc un început de an extraordinar, alături de echipa medicală care i-a asistat”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Nord-african ucis de români de Revelion

Vittoria, nord-african ucis de Revelion la discotecă de un grup de români: „I-a făcut complimente unei românce”

Cei mai valoroși români sunt în străinătate

”Cei mai valoroși români sunt în străinătate”, laudele unui fost ministru pentru cei plecați din țară