Menu
in

O femeie de 41 de ani a murit în Italia după ce a căzut dintr-o tiroliană în mișcare, în timp ce nepoatele ei o înregistrau

Era o duminică însorită, iar Ghizlane Moutahir plănuia să trăiască o experiență plină de adrenalină alături de familia sa, inclusiv de nepoatele sale, care au fost martore la tragedia care avea să se producă la scurt timp după. Femeia, în vârstă de 41 de ani și de origine marocană, care locuiește în Oliveto Lario (provincia Lecco, în Lombardia), a căzut în gol dintr-o tiroliană când mai avea doar câțiva metri de mers.

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 5 mai târziu la Bema, la intrarea în Valtellina, în Alpii Orobi, unde din 2011 se poate traversa pârtia de la Albaredo la San Marco cuplat de un cablu de oțel suspendat: are 400 de metri denivelare, lungime de 1 kilometru și jumătate și înălțime de 230 de metri cu o viteză de 120 de kilometri pe oră. Ea s-a desprins de tiroliana de la instalația sportivă Fly Emotion, a alunecat din ham și a căzut în pădure sub ochii nepoatelor ei, care o precedaseră, tocmai ajunseseră la pământ și o înregistrau, potrivit Corriere.it.

Tragedie lângă Bergamo, român de 23 de ani moare blocat în containerul de haine vechi

Un zbor de 40 de metri care a lăsat-o fără șanse. La locul evenimentelor s-au deplasat tehnicieni și pompieri de la Morbegno Alpine Rescue, precum și experți din cadrul SAGF de la Guardia di Finanza, însărcinați cu ancheta, și magistratul de gardă, Stefano La Torre. Parchetul Sondrio, condus de Piero Basilone, a deschis dosar prin care a dispus sechestrul instalației și autopsia cadavrului.

Potrivit unei prime reconstituiri, femeia ar fi frânat brusc cu puțin timp înainte de sosire, rămânând suspendată: îngrozită, și-ar fi scos picioarele din etrierii de siguranță; Cum este posibil să se fi desprins de ham, care a rămas prins de frânghie, este ceea ce va trebui să afle ancheta. Printre ipoteze se numără ruperea chingilor sau o eroare la amplasarea echipamentului la plecare. Este puțin probabil să se detașeze de la sine, forțând sistemele de securitate. Nepoatele au dat alarma, iar câteva minute mai târziu au sosit soțul și surorile ei, împreună pentru o ieșire în familie mult visată.

Un muncitor român de 60 de ani a căzut de pe schelă la Roseto. „Din cauza oboselii”

Ghizlane se mutase în zona Lodigiano în urmă cu ceva timp, după ce a lucrat într-un bar din Oliveto Lario. Fly Emotion este singura facilitate din Italia care permite oamenilor să zboare pe două rute diferite, unul spre ieșire și unul înapoi, legați cu un ham special de un cărucior care se deplasează pe un cablu de oțel. „Sunt șocat și neîncrezător. În 13 ani au zburat cu noi peste 200.000 de oameni și nu am avut niciodată niciun accident. Suntem la dispoziția deplină a justiției. Gândurile mele sunt la victimă și la familia ei”, au fost cuvintele. lui Matteo Sanguineti, directorul companiei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version