Menu
in

Italia, un român și-a pierdut un braț încercând să arunce în aer un bancomat

Italia, un român și-a pierdut un braț încercând să arunce în aer un bancomat. Atac exploziv asupra bancomatului sucursalei Riviera „Centro Diamante” din Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Unul dintre hoți și-a pierdut un braț în urma exploziei. Aceasta a avut loc în jurul orei 4 dimineața, când hoții, folosind tehnica „marmotei”, au strecurat pachetul cu explozibil în fanta bancomatului automat.
>>> Căutat de patru ani, un român din Italia a fost prins la aeroport, își aștepta soția și fiul pentru Paștele ortodox

Și-a pierdut un braț încercând să arunce în aer un bancomat

Ceva trebuie să fi mers prost cu declanșatorul, atât de mult încât unul dintre hoți, identificat ulterior ca fiind un român de 36 de ani rezident în Forlì, a fost lovit de explozie. Rănit grav la braț, în timp ce „colegii” au fugit, bărbatul a rămas la pământ, unde a fost găsit de carabinierii care s-au deplasat de urgență la fața locului în urma exploziei, scrie riminitoday.it.

Românul, salvat de personalul de la 118, a fost transportat de urgență la spitalul ‘Bufalini’, unde medicii nu au reușit să-i salveze membrul. Bărbatul rănit a fost arestat în flagrant delict sub acuzația de tentativă de tâlhărie calificată și se află în continuare în arest la spital, în așteptarea validării măsurii preventive de către judecător.
>>> Parma, bandă de false badante românce droga și jefuia bătrâni

Investigațiile carabinierilor sunt în curs de desfășurare pentru identificarea tuturor membrilor bandei. Procurorul de serviciu de la Parchetul din Rimini a fost imediat informat și a preluat ancheta. Au fost provocate daune considerabile structurii sucursalei, în timp ce încă nu este clar dacă infractorii au reușit să sustragă banii din seif. La fața locului a intervenit și Brigada de pompieri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version