in

Italia, om al străzii, câștigă la Loto apoi trage și un loz câștigător: ”Nu vreau să mă mai întorc pe străzi”

Om al străzii, câștigă la Loto apoi trage și un loz câștigător. Gianluigi, în vârstă de 47 de ani, originar din Barese, cunoscut sub numele de Cassano, om alstrăzii între Pesaro și Senigallia. Mai întâi, a câștigat 37.000 de euro la Superenalotto, apoi și la Gratta&Vinci și la Lotto „Cassano” aspiră să fie cel mai norocos om al străzii din lume: după victoria de la Superenalotto din Pesaro, acum a venit rândul victoriei de la Gratta&Vinci și Lotto.
>>> Cel mai prost restaurant din Italia e al unui român: „Nu am mai văzut așa ceva” – VIDEO

Om al străzii, câștigă la Loto apoi trage și un loz câștigător

În coloanele cotidianului Corriere Adriatico, omul fără adăpost în vârstă de 47 de ani a explicat: „Am jucat cu moderație sume mici în alte tutungerii și orașe și am avut noroc”. Acum este timpul ca fostul om al străzii să se gândească la viitor: vrea să obțină o casă, o bicicletă, un permis de conducere și astfel să-și viziteze mama. Și, bineînțeles, să își caute un loc de muncă, deoarece „banii se termină repede și nu vreau să mă întorc pe străzi”, scrie bari.corriere.it.

Viața lui Gianluigi, cunoscut sub numele de ‘Cassano’, bărbatul din provincia Bari care s-a trezit cerșetor între Pesaro și Senigallia, s-a schimbat radical după primul succes de 37 de mii de euro, în urmă cu câteva săptămâni. Primul mare pas a fost acela de a dormi sub un acoperiș.

Un acoperiș sub care să doarmă, apoi căutarea unui loc de muncă

‘Am luat o cameră la un hotel din Pesaro care nu a costat prea mult, pentru că, chiar dacă acum am bani, trebuie să fiu econom, se termină repede și nu vreau să mă întorc pe stradă’, a povestit el în coloanele ziarului din Marche. ‘A trebuit să plătesc și taxa de turism, chiar dacă nu sunt turist, dar acestea sunt regulile și este destul de corect. Iar acum țintește spre o reședință permanentă: ‘Mai întâi trebuie să închiriez o casă și caut una în Senigallia. Este orașul în care am fost primit de atât de mulți prieteni care m-au ajutat, chiar și financiar. Vreau să-mi stabilesc reședința aici pentru a putea apoi să solicit o casă socială”.

După ce își va asigura stabilitatea, Cassano intenționează să dea curs norocului său: „Trebuie să îmi cumpăr o bicicletă pentru a mă deplasa în oraș și trebuie să mă înscriu la școala de șoferi, deoarece trebuie să obțin un permis de conducere pentru a fi mai autonom în deplasare”.

Și apoi munca: „Va trebui să o caut pentru a mă putea întreține în viitor, atunci când banii se vor termina. Sunt fericit, nu este o sumă care să-ți schimbe viața, dar pentru mine, care nu aveam nimic, sunt o mulțime de bani, mă simt bogat. Am o mulțime de lucruri de făcut, chiar și să o vizitez pe mama”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
În Italia lipsesc 20 de mii de șoferi de camion

Conftrasporto: „În Italia lipsesc 20 de mii de șoferi de camion, cerem permise pentru tineri de 18 ani”

Fuga spectaculoasă a fostului primar Cătălin Cherecheș s-a încheiat: a fost prins în Germania