in

Oroare la Fermo, menajeră atacată de câinii familiei unde lucra, medicii i-au amputat o mână și un picior

Italia – Oroare la Fermo, menajeră atacată de câinii familiei unde lucra. Femeia, în vârstă de 50 de ani, care locuia în apropiere, la Lido Tre Archi, a fost atacată de doi câini în Ripatransone, Marche. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze un braț și un picior, scrie Fanpage.it.

Potrivit reconstituirilor, nefericita femeie ajunsese în casa, care se afla în folosința unui străin rezident tot în zona Fermo, pentru a face curățenie. Animalele – un rottweiler și un pitbull – se aflau în casă și, de îndată ce au văzut-o, au sărit pe ea.Cu greu, proprietarul a reușit să oprească cei doi câini.

Citiți și: Scenă de groază în Reggio Calabria: doi câini legați de mașină și târâți pe drum, denunț din partea asociațiilor

Oroare la Fermo, menajeră atacată de câinii familiei unde lucra

Cazul este acum investigat de poliție, și pentru că se pare că cei doi câini nu sunt noi la incidente de acest gen și au trimis patru persoane la spital în ultimele două săptămâni.

Cele mai recente atacuri, care au avut loc pe 31 decembrie și 1 ianuarie, au implicat doi tineri care locuiesc în zonă. Aceștia au fost răniți, dar, din fericire pentru ei, nu grav, precum femeia de 51 de ani din Fermo, care a fost transportată de urgență la spitalul din San Benedetto și apoi la Torrette din Ancona.

Supusă imediat unei prime operații de amputare a unui braț, din nefericire, ieri seară târziu, medicii au fost nevoiți să intervină din nou pentru a-i amputa și un picior.

Animalele au fost reținute de poliție, iar locuitorii din Lido Tre Archi respiră acum ușurați. Comitetul de locuitori Corta denunță presupusa lipsă de control din partea poliției locale: „Nu ar fi trebuit să se ajungă aici, poliția municipală și agenția teritorială de sănătate trebuie să fie vigilente în aceste cazuri!„, spune purtătorul de cuvânt.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Afacere de succes în Italia pentru Cristina Patratanu. Totul a început în 2006 când urma să devină pentru prima dată mamă

Afacere de succes în Italia pentru Cristina Patratanu, fostă profesoară de matematică în Romania: de la pasiunea pentru bijuterii, la AtypicalLab

Româncă arestată la Sissa

Parma, o româncă își teroriza partenerul, îl mușca și îl lovea cu oalele de mâncare în cap: arestată de carabinieri