in

Parma, o româncă își teroriza partenerul, îl mușca și îl lovea cu oalele de mâncare în cap: arestată de carabinieri

Româncă arestată la Sissa, în provincia Parma, pentru încălcarea unui ordin de apropiere de partenerul ei, un bărbat de 45 de ani.
Hărțuiala și torturile continuau de multă vreme. Acum bărbatul, complet intimidat, dupăo nouă ceartă, a raportat totul carabinierilor de la secția Sissa Trecasali. Carabinierii, după ce au strâns mărturiile și rapoartele medicale, au anunțat Autoritatea Judiciară.

Două românce judecate la Agrigento, și-au bătut vecina, tot o conațională, până au băgat-o în spital

Româncă arestată la Sissa

Atacuri repetate, chiar de mai multe ori pe săptămână din februarie 2022, diverse răni cauzate de oale aruncate în cap, de mușcături și de lovituri. Femeie de 38 de ani i-a provocat partenerului său de 45 de ani leziuni care au necesitat tratament medical pentru un total de aproape 100 de zile de prognostic.

Într-un final, bărbatul a raportat totul carabinierilor de la secția Sissa Trecasali care, strângând mărturiile și rapoartele medicale, au anunțat Autoritatea Judiciară.

Jefuit și hărțuit timp de 10 ani de româncă

În data de 26 decembrie, femeii, de origine română, i s-a comunicat măsura scoaterii din locuința familiei cu interzicerea apropierii, în raza de 500 de metri, de persoana vătămată, măsură emisă de judecătorul de Instrucție din Parma.

Luni, 23 ianuarie, carabinierii, primind vestea că femeia s-a întors acasă, au efectuat un serviciu de verificare a validității informațiilor. Într-adevar, câteva minute mai târziu, femeia a ieșit din casă si a fost oprită.

S-a logodit cu bătrânul, apoi dă-i bătaie, mai ales când se îmbăta: badantă ucraineană arestată

S-a constatat că, imediat după comunicarea măsurii, aceasta a părăsit locuința, dar s-a întors acolo la scurt timp și, pentru a împiedica bărbatul de 45 de ani să aibă contact cu persoane din afară, a deconectat firele interfonului. De fiecare dată bărbatul răspundea la telefon, raportând că nu poate deschide ușa și că este singur acasă. La încheierea formalităților, femeia a fost arestată pentru încălcarea prevederilor măsurii asigurătorii și eliberată, scrie gazzettadellemilia.it.

Bergamo, își ucide partenerul și apoi mărturisește: „Am obosit să fiu bătută, nu-mi vine să cred că l-am înjunghiat”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
oroare fermo menajera

Oroare la Fermo, menajeră atacată de câinii familiei unde lucra, medicii i-au amputat o mână și un picior

Șofer român blocat cu camionul sub un pod în Italia

Nu respectă indicatoarele și se blocheaza cu camionul sub pod, șofer român sancționat