in

Padova, mama moare răpusă de cancer la 47 de ani și vrea pe cruce codul Iban pentru donații care să o ajute pe fiica rămasă singură pe lume

„Fie ca floarea ta să fie de fapt o donație pentru a o ajuta pe fiica mea, Lisa Campagnolo”, a dorit să fie scris pe crucea sa, completată cu codul Iban. O formulă neobișnuită care arată dragostea unei mame răpusă duminică de cancer.â. Ceea ce a îngrijorat-o pe Sonia Campagnolo, în vârstă de 47 de ani din Carmignano di Brenta (Padova), în ultimele luni de boală a fost viitorul unicii sale fiice. „Era îngrijorată de mine”, spune Lisa, în vârstă de 21 de ani.

Înainte de a muri, Sonia Campagnolo a cerut ca pe crucea ei să fie trecut un cont Iban, ca oamenii să-i poate veni în ajutor copilei sale să-și încheie studiile. După o viață de sacrificii, în pragul morții, Sonia Campagnolo a decis să le ceară prietenilor și rudelor să o ajute pe fiica ei, în vârstă de 21 de ani, să încheie studiile la facultate, astfel încât să-i permită să aibă un viitor mai bun decât l-a avut ea.

Mama și fiica ei locuiau în Carmignano di Brenta, în provincia Padova. „Am avut o copilărie destul de specială. Tatăl meu ne-a abandonat când aveam un an și nu a ajutat prea mult la cheltuielile pentru creșterea mea. Mama și cu mine ne-am descurcat întotdeauna, am avut doar bunicii care ne-au mai dat o mână de ajutor”, a povestit tânăra, potrivit repubblica.it.

Sonia, care la 25 de ani s-a trezit cu o fiică de crescut de una singură, a lucrat ca contabil.

„Ești marele meu dar, marea mea dragoste, dacă fac ceea ce fac este doar pentru viitorul tău. Am crescut auzind această frază repetată continuu. Mama mi-a spus că marea ei dorință a fost să am un viitor mai bun decât al ei. Așa că, atunci când mi-am luat diploma de contabilitate, m-a convins să continui. Și după un an în Științe Politice m-am înscris la Drept”, a povestit Lisa.

Când a fost diagnosticată cu boala, în decembrie 2019, primul gând al Soniei a fost să se vindece, însă și-a dat seama că ar face orice ca să aibă grijă ca fiica ei să-și continue studiile. Așa că, epuizată de boala care i-a invadat organismul, Sonia a cerut ca la moartea ei să nu îi fie aduse flori, ci contribuții pentru studiile fiicei sale.

„În acest moment nu lucrez, dar trebuie să găsesc ceva de făcut pentru a-mi plăti studiil”, a povestit tânăra rămasă singură pe lume, conform Observator News.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.7]

Patru orașe din Italia figurează printre cele mai poluate din Europa, Cremona este pe ”podium”

Român de 62 de ani înecat, a căzut în râul Adige, în centrul orașului Verona