in

Papa Francesco: Bârfa este mai rea decât Covid. „Marele bârfitor este diavolul” – Video

Papa Francisc a afirmat, duminică, la Vatican unde a condus rugăciunea “Angelus” de la fereastra apartamentului pontifical din Palatul Apostolic, că bârfa este “o ciumă mai rea decât Covid”.

Suveranul Pontif a mai criticat anterior obiceiul de a bârfi din comunităţile bisericii şi chiar din birocraţia de la Vatican.

“Marele bârfitor este diavolul, care întotdeauna merge să spună lucrurile urâte la alţii pentru că este el mincinosul care caută dezbinarea Bisericii, caută îndepărtarea fraţilor, nu efortul de a forma o comunitate.

Vă rog, fraţi şi surori, să încercăm să nu bârfim. Bârfa este o ciumă mai rea decât Covid. Mai rea. Să facem un mare efort: Fără bârfă!”, a spus el duminică, potrivit AP.

Papa Francisc a vorbit, înainte de a le cere credincioşilor să nu bârfească, despre faptul că atunci când cineva greşeşte, acest lucru nu trebuie să i se spună în public.

După rugăciunea ”Angelus”, Sfântul Părinte a salutat romanii şi pelerinii din diferite ţări, familiile, grupurile parohiale şi asociaţiile prezenţi în Piaţa Sfântul Petru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
nisip-sardinia

Turist francez, amendat cu 1.000 de euro pentru că a furat nisip de pe o plajă din Sardinia

Italia extinde restricţiile pentru cei care vin din România. Conte a semnat decretul