in

Parma, menajera hoață, a furat bijuteriile de aur ale familiei unde lucra, prinsă după ce a pus foto cu ele pe Facebook

O menajeră română din Parma a furat bijuteriile familiei la care lucra și a fugit. Părea de negăsit, dar femeia a fost identificată datorită fotografiilor cu obiectele furate pe care ea însăși le-a publicat pe Facebook.

Povestea a avut loc în ultimele zile în Parma. Îngrijitoarea a așteptat să rămână singură în casă și imediat ce gazdele au plecat, femeia și-a pus în practică planul. Românca a cotrobăit prin mai multe dulapuri și luat bijuteriile de aur, pe care le-a pus într-o pungă și apoi a fugit.

Victimele furtului, proprietarii casei, când au observat dispariția bijuteriilor, au căutat-o pe românca de 47 de ani pentru a-i cere explicații în legătură cu această problemă. Acesta din urmă nu numai că nu se găsea în apartament, dar, pentru a evita orice contact, nu mai răspundea nici la apelurile telefonice.

Îngrijitoarea hoață, însă, nu a rezistat tentației de a nu arăta toate bijuteriile prietenilor și cunoștințelor. Femeia a postat niște fotografii cu obiectele furate direct pe Facebook .

Un pas greșit, pentru că mulțumită acestor fotografii, carabinierii au reușit să o identifice iar proprietarii să o denunțe și să solicite înapoierea bunurilor furate.

În fața judecătorului s-a prefăcut că leșină. Hoața româncă nu era săracă: condamnată pentru furt de parfumuri scumpe

Unde este broşa cadou de la aniversarea de 100 de ani? Îngrijitoare hoață la Sant’Ilario d’Enza

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rovereto, și-a cumpărat un BMW S5 cu un cec fals, româncă condamnată la un an de închisoare pentru înșelătorie

Exploatau 35 de sclavi români în Puglia, o româncă și un italian condamnați la ani grei de închisoare