Menu
in

Pavia, român acuzat de fiica sa că a violat-o, achitat după 6 ani de calvar. „Am inventat totul”

Pavia, român acuzat pe nedrept de fiica sa că a violat-o. A fost achitat după 6 ani de anchete și procese infernale, timp în care a stat și după gratii. Fata a recunoscut acum: „Era prea sever. Am inventat totul ca să scap de el”.
Citește și: «M-a violat o oră», bătrâna diabolică de 87 de ani A INVENTAT totul, românul îi era antipatic

Pavia, român acuzat pe nedrept

În 2018, fata a fugit de acasă pentru a merge să locuiască cu iubitul ei și a spus că a fost hărțuită constant de tatăl ei.

În urmă cu șase ani, în 2017, fiica lui îl denunțase pretinzând că a fost maltratată și violată de tatăl ei. Acuzații foarte grave, care au dus și la arestarea tatălui său. În procesul care s-a încheiat acum, bărbatul, cetăţean român în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul într-un cartier popular din Pavia , a fost însă achitat de Tribunal.

O achitare care a venit după ce fata, care acum are 23 de ani, a retractat complet acuzațiile. În timpul unei audieri, ea a explicat că a inventat povestea violului doar pentru că dorea să fie mai liberă de un tată pe care îl considera prea dur. Deloc surprinzător, ea fugise de acasă. „Am vrut să fiu cu iubitul meu fără limitări și am inventat abuzul. Nu credeam că vor exista aceste consecințe prin denunțarea tatălui meu”, a spus tânăra. Judecătorii au crezut că această nouă versiune l-au exonerat complet pe tatăl său.

Italia, român prins de carabinieri în timp ce își amenința copilul și soția cu fierăstrăul, arestat pentru violență în familie

Acuzațiile

Procurorul ceruse 8 ani de închisoare pentru inculpat, sub acuzația de agresiune sexuală asupra fiicei sale și rele tratamente asupra soției sale. Procurorul a susținut că fata fusese obligată de părintele ei să fugă. În 2018, a fugit de acasă pentru a merge să locuiască cu iubitul ei și a spus că a fost hărțuită constant de tatăl ei, care a împiedicat-o să se îmbrace într-un anumit fel sau să se vadă cu prieteni italieni. Maltratarea, a susținut parchetul, a fost și fizică: bătăi și curele. Ea a mai raportat anchetatorilor episoade de abuz sexual, care au declanșat arestarea imediată a românului în vârstă de 48 de ani.

Povestea a fost reconstituită în sala de judecată datorită diverselor mărturii, interceptări telefonice și mesaje schimbate între tată și fiică. Instanța din Pavia a reținut că inculpatul, care s-a pretins mereu nevinovat, nu a comis nicio infracțiune. „Când tata a fost arestat, mi-am dat seama că am comis-o grozav”, le-a spus fiica lui judecătorilor. În acest moment bărbatul poate obține despăgubiri pentru detenția injustă suferită, relatează Il Messaggero.

Italia, violență domestică într-o familie de români: fetița și-a salvat mama de furia tatălui beat și violent

Precedente juridice

Există un precedent foarte asemănător, care a avut loc tot în orașul Pavia. Un bărbat de 47 de ani fusese acuzat de fiica sa că este un fel de „tată-stăpân”. Însă la proces reconstituirea acuzației a eșuat și inculpatul, în septembrie 2014, a fost achitat de infracțiunea de abuz de mijloace de corecție. Fiica lui, în vârstă de 17 ani la momentul plângerii, l-a acuzat că a pedepsit-o excesiv în urma eșecurilor școlare, că a forțat-o să poarte haine austere, că și-a îngrijorat sănătatea până la punctul de a fi determinat-o să urmeze un curs de karate.

Procurorul a cerut o pedeapsă de 3 luni. Dar apărătorul bărbatului reușise să demonstreze că toate acțiunile tatălui aveau ca unic scop binele minorului.

Familie de bestii: doi români din Italia, soț și soție, și-au violat și abuzat fiul de 7 ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version