in

Pentru că nu îşi poate vizita soţia bolnavă, un italian de 81 de ani îi cântă serenade în faţa spitalului unde este internată

Gestul unui pensionar italian a ajuns viral și a impresionat oameni din întreaga lume. Pentru a fi aproape de soția sa bolnavă, Stefano Bozzini, un italian de 81 de ani, i-a cântat acesteia serenade la fereasta spitalului unde este internată.

Poreclit ”Gianni Morandi al Alpinilor” în timpul armatei, deoarece cânta mereu la acordeon, Stefano Bozzini este din orașul Castel San Giovanni, situat în regiunea Emilia-Romagna din nordul Italiei.

Bătrânul este căsătorit din 1973 cu soţia sa. Nu este prima dată când îi cântă acesteia, așezat pe un scaun în stradă, sub ferestra rezervei în care se afla femeia bolnavă.

Momentul emoționant a fost înregistrat de un trecător și a devenit repede viral pe rețelele de socializare. Îmbrăcat într-un pulover roșu, pantaloni bleumarin, și purtând pe cap o pălărie cu pene specifică infanteriei montane a armatei italiene, a cărei uniformă a îmbrăcat-o în tinerețe, bătrânul trubadur și-a început recitatul cu melodia ”Spanish Eyes” de Engelbert Humperdinck.

A continuat apoi cu un purpuriu de cântece preferate de soția lui, Carla Sacchi, care a privit de la geam spectacolul oferit de soț. În timpul recitalului, Bozzini poate fi văzut cum dă ritmat din picior, iar la final face un semn cu mâna către soția sa. Spitalul în care este internată soția bătrânului italian nu tratează pacienții cu Covid-19, dar vizitatorii nu au voie să intre în clădire din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Fiica lui Bozzini a comentat mândră pe Facebook: „Acesta este tatăl meu … unicul”.

https://www.facebook.com/valerio.marangon.9/videos/2832340390377250/?t=22

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, român acuzat că a batjocorit o italiancă de 27 de ani, femeia nu a avut curaj să vină nici la proces

Viareggio, îl șantaja pe un italian de la care a obținut mii de euro, român arestat în urma unui flagrant