in

Viareggio, îl șantaja pe un italian de la care a obținut mii de euro, român arestat în urma unui flagrant

Un român de 31 de ani a fost reținut la Viareggio, în Italia, după ce a amenințat și a șantajat de mai multe ori un italian. Românul a scos mii de euro de la victima sa, înainte de a fi prins.

Românul, identificat drept Mihai Alin, un adevărat om al străzii, a pus ochii pe un italian de 30 de ani. Conform La Gazzetta di Viareggio, citată de observatornews.ro, românul a obținut în jur de 2.000 de euro de la italian, în mai multe rânduri, amenințându-l cu bătaia și cu dezvăluirea unor informații compromițătoare.

Cum italianul a văzut că, după ce i-a dat românului banii, amenințările au continuat, a decis să-l dea pe Mihai Alin pe mâna autorităților. Italianul a pus la cale un flagrant, cu ajutorul autorităților. S-a întâlnit cu românul pentru a-i mai da încă 800 de euro însă, de această dată, au intervenit carabinierii.

De cum l-au văzut pe român că pune mâna pe bani, carabinierii l-au ridicat pe bărbatul de 31 de ani. Acum, Mihai Alin riscă ani grei de închisoare pentru infracțiunile comise, mai ales că el ar fi recidivist.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
serenade spital

Pentru că nu îşi poate vizita soţia bolnavă, un italian de 81 de ani îi cântă serenade în faţa spitalului unde este internată

16 români, evacuați de poliție dintr-o tabără abuzivă la Fidene (Roma)