in

Torino, român acuzat că a batjocorit o italiancă de 27 de ani, femeia nu a avut curaj să vină nici la proces

Un român de 31 de ani este acuzat că a batjocorit o tânără, în Italia, iar verdictul din acest caz este așteptat să fie stabilit pe 21 decembrie. Tânăra ar fi suferit răni grave, la nivelul feței, în urma atacului. În cursul zilei de miercuri s-a desfășurat un nou termen din dosarul românului.

Conform La Stampa, citată de observatornews.ro, românul, identificat drept Sorin Simăndan, este acuzat că ar fi atacat o italiancă de 27 de ani în aprilie, când Italia era în carantină din cauza pandemiei de coronavirus. Întreaga poveste s-ar fi desfășurat la Ivrea, în provincia Torino.

Victima încă nu a avut curajul să dea ochii cu atacatorul ei, la proces, însă a trimis o scrisoare în care a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat. Tânăra lucra ca babysitter. Tocmai terminase programul de lucru și se îndrepta spre casă. Din cauza vremii frumoase s-a gândit să meargă pe un drum ocolitor, care trece pe lângă o pădure.

Avea căștile în urechi, pentru a asculta muzică, în momentul în care a fost atacată din spate de român. Acesta ar fi pus-o la pământ și ar fi lovit-o de mai multe ori în zona feței, producându-i o fractură de piramidă nazală. Inițial a vrut să o jefuiască însă, ulterior, a tras-o după el în pădure și a batjocorit-o. Mai mult, la plecare i-a luat telefonul și i-a aruncat câteva cuvinte în batjocură.

Tânăra a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și de mai multe zile de îngrijiri medicale. Românul, care se afla în vizită la prieteni în Italia, a fost capturat la scurt timp după atac, iar la termenul din 21 decembrie ar urma să-și afle pedeapsa.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia a trecut de 1 milion de infectări, numărul celor spitalizați a depășit vârful din primul val

serenade spital

Pentru că nu îşi poate vizita soţia bolnavă, un italian de 81 de ani îi cântă serenade în faţa spitalului unde este internată