in

Peste 1.000 de medici No Vax, suspendați în Italia

Iată câți medici No Vax au fost suspendați în Italia. Datele, actualizate, au fost comunicate de Federația Națională a Ordinelor Medicilor Chirurgi și Dentisti ( Fnomceo).

În prezent, în Italia sunt 1.264 de medici suspendați pentru nevaccinare. „Medicii care nu au fost vaccinați rămân o minoritate”, a spus Filippo Anelli, președintele Federației. „În acest moment, 0,27% din cei 460.000 de medici și stomatologi italieni sunt suspendați”, a adăugat el.

„În prezent sunt 1.264 de medici suspendați în Italia pentru că încă nu s-au vaccinat. De la început, au fost 1.636 de suspendări, dintre care 372 au fost ulterior revocate din cauza vaccinării”.

În schimb, sunt „62 din 106 Ordine care au comunicat Fnomceo cel puțin o suspendare”. Acest lucru este subliniat de Filippo Anelli, președintele Federației Naționale a Ordinelor Medicilor Chirurgi și Dentişti.

Ambasadorul Bologan, atac nimicitor la românii No Green Pass: „Sunteți doar rezidenți”

„O minoritate”

„Medicii care nu au fost vaccinați rămân o minoritate”, a spus Anelli. „În acest moment, 0,27% din cei 460.000 de medici și stomatologi italieni sunt suspendați”, a spus el.

„Amintim că vaccinarea este și o datorie etică, atât pentru a stopa răspândirea virusului, cât și pentru a înlătura, prin exemplu, ultimele îndoieli ale celor care ezită”, a subliniat apoi el.

Comentând, în general, și datele campaniei de vaccinare anti-Covid din Italia. „Peste 80% din populația de peste 12 ani a încheiat ciclul de vaccinare: suntem într-adevăr în goana finală, dovadă fiind reluarea multor activități. Vaccinul ne salvează viețile și ne permite să revenim treptat pentru a-l trăi pe deplin”, a explicat președintele Fnomceo.

Cazurile recente din Bari și Toscana

Printre cele mai recente măsuri, referitoare la suspendarea lucrătorilor sanitari fără vax, cazurile din Bari și Toscana. Consiliul Ordinului Medicilor din Bari, chiar ieri și pentru prima dată, a suspendat un medic din Ordin. „Întrucât articolul 1 din decret stabilește că vaccinarea împotriva Sars-Cov-2 este o cerință esențială pentru exercitarea profesiei, toți medicii nevaccinați sunt suspendați temporar de la exercitarea profesiei, până la îndeplinirea obligației de vaccinare sau, în orice caz, nu până mai târziu de 31 decembrie 2021”, subliniază Ordinul într-o notă.

„După 6 luni de la intrarea în vigoare a legii, medicii nevaccinați dependenți de Asl Bari par să fie puțini, probabil mai puțin de zece. Pe de altă parte, există o lipsă de informare din partea Regiunilor și Autorităților Locale de Sănătate cu privire la medicii independenți și angajații altor administrații”.

Au fost apoi semnate 14 noi rezoluții de suspendare ale angajaților Azienda Usl Toscana Centro (teritoriile Florența, Prato, Pistoia) pentru nerespectarea obligației de vaccinare. Măsurile, a raportat ASL, privesc doi medici, patru asistenți, patru asistenți sanitari și sociali, trei moașe și un tehnician de prevenire. „Până în prezent, în zona Usl Toscana Centro au fost adoptate 143 de acte de suspendare. Din cauza vaccinării sau din alte motive care au dat naștere revocării, revocarea măsurilor a fost de 32 deci, până în prezent, 111 operatori sunt suspendați în prezent”, explică o notă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
morti covid romania

Record NEGRU pentru România. Aproape 600 de morţi în 24 de ore

arestata omor sotul italian

Și-a convins amantul să-i omoare soțul italian, româncă condamnată la 20 de ani de închisoare