in

Poliția în alertă la Roma: trei femei ucise prin înjunghiere, acțiune tipică unui criminal în serie

Poliția în alertă la Roma. Descoperire macabră, joi dimineață, într-o clădire din Via Augusto Riboty, Prati . Îngrijitorul blocului a găsit corpul unei femei pe palierul de la etajul doi, cu urme de sânge lângă el. Poliția, împreună cu serviciile de urgență 118, au intervenit la fața locului: după ce au deschis ușa blocului de apartamente, anchetatorii au găsit cadavrul unei alte femei care, probabil, fusese și ea ucisă.
Ambele victime sunt de naționalitate chineză și se ocupau probabil cu prostituția, scrie Corriere della Sera.

Poliția în alertă la Roma

Ancheta abia a început. Alarma s-a declanșat în jurul orei 11.00, iar la fața locului s-au deplasat anchetatorii de la echipa mobilă și de la poliția judiciară, care efectuează o serie de cercetări. Pentru moment, identitatea celor două victime nu a fost încă stabilită, în timp ce mai multe persoane care locuiau în clădire sunt interogate pentru a afla ce s-a întâmplat.

De asemenea, echipa de criminaliști efectuează investigații în holul clădirii, care se află chiar vizavi de Piazzale Clodio. Femeia găsită moartă pe palier are în jur de 40 de ani, cea din interior este mai tânără. Potrivit unui vecin, prima victimă a fost un chiriaș cunoscut în imobil. Rămâne de văzut ce făceau cele două femei la Roma și dacă cea de-a doua victimă are legătură cu prima. Numerele de telefon ale celor două victime sunt deja examinate pentru a reconstitui rețeaua de prietenii și cunoștințe pe care le aveau.

Nimeni nu a auzit niciun zgomot

De asemenea, atrage atenția anchetatorilor și faptul că nimeni din clădire nu a auzit țipete joi dimineață. Acesta este și motivul pentru care sunt audiați nu doar portarul blocului, ci și mai mulți locatari, inclusiv cei care locuiesc la etajul unde femeia ucisă locuia împreună cu cealaltă victimă.

Cât timp a locuit acesta din urmă în clădirea de pe Via Riboty este o chestiune care trebuie investigată. Deja în orele următoare, ca de obicei, ar putea fi achiziționate imagini de la numeroasele camere de supraveghere dintre piazza Clodio și străzile învecinate pentru a afla cine a intrat și a ieșit din clădire în momentul în care cele două femei ar fi fost ucise. De asemenea, se caută în apartamentul chinezilor orice urmă lăsată de unul sau mai mulți criminali.

Transsexuală columbiană

Mai puțin de o oră mai târziu, cadavrul unei femei, identificată inițial în mod eronat ca fiind transsexuală. O escortă columbiană în vârstă de 65 de ani, Marta Castan Torres – a fost găsit într-un apartament de pe Via Durazzo, tot în zona Piazzale Clodio. Potrivit investigațiilor poliției, cadavrul era întins pe pat și prezenta o rană adâncă de cuțit în piept. În prezent, se desfășoară investigații pentru a verifica dacă există o legătură între cele două incidente.

Apartamentul în care a fost găsit cadavrul femeii se află într-o încăpere de la subsol la care se accede printr-o rampă. Polițiștii efectuează din nou o serie de cercetări în exteriorul și interiorul apartamentului, împreună cu specialiști criminaliști.

Nu este clar dacă a fost jefuit și dacă victima a încercat să se apere. Reconstituire care se caută și în ceea ce privește moartea celor două femei chineze. Arma folosită în ambele incidente ar fi putut fi o armă albă, se presupune că ar fi fost o lamă lungă, dar încă nu există o confirmare în acest sens. Între timp, sunt audiați și locatarii clădirii din Via Durazzo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Corneliu Zelea Codreanu, din nou sperietoare în Italia. Partizanii italieni acuză mișcarea „Lealtà Azione” de neofascism

portul ravenna

”Festivalul Portului Popular” la Ravenna, eveniment organizat de Asociația de Promovare Socială ”DOR”