in

Poliția italiană deschide un nou front: transportatorii de pachete. Șofer amendat cu 4500 de euro

Șoferul unui autocar înmatriculat în Moldova, cu remorcă cu numere românești, a fost amendat în Italia cu 4.500 de euro pentru că transporta mai multe pachete.

Șoferul nu era autorizat să transporte marfă, motiv pentru care, pe lângă amendă, polițiștii i-au reținut vehiculul și i-au suspendat certificatul de înmatriculare. Autocarul va fi înapoiat după plata amenzii, relatează presa locală.

Șoferul respectiv a atras atenția unei patrule de poliție, pe raza localității San Giustino, provincia Perugia, tocmai pentru că autocarul respectiv avea numere înregistrate în Republica Moldova, iar remorca avea numere românești.

În autocar erau 13 pasageri din Europa de Est, în timp ce în remorcă erau mai multe pachete numerotate. Pachetele nu aparțineau pasagerilor din autocar, motiv pentru care șoferul ar fi avut nevoie de autorizație de transport mărfuri.

Transportatori români fără autorizație, blocați pe autostradă la Mestre. Amenzi uriașe și mașini confiscate

Vin vremuri grele pentru șoferii români care transportă pachete pe ruta România-Italia: riscă amenzi uriașe și confiscarea mașinii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viena, festival excepțional de colinde în interpretarea unor coruri din diaspora, din Italia s-au prezentat două grupuri

Mașini românești sechestrate în Italia, denunț prezentat la Comisia Europeană: «Încalcă libertatea de circulație»