in

Pordenone, dansatoare condamnată la închisoare pentru că a înșelat un italian cu 36.000 de euro: ”Tata e bolnav”

O tânără româncă, dansatoare de striptease în Italia, a reuşit să ţepuiască un bărbat de 40 de ani din provincia Pordenone cu 36.000 de euro, după ce l-a păcălit că tatăl ei este foarte bolnav. Un judecător din provincia Pordenone, Italia, a condamnat o româncă la 9 luni de închisoare pentru fraudă, cu suspendare doar în cazul în care românca îi va înapoia banii, 35.800 și va plăti o amendă de 450 de euro.

Tânăra de 33 de ani a reuşit să obţină de la un bărbat de 40 de ani, rezident în Cordenons, provincia Pordenone, nu mai puţin de 36.000 de euro, minţindu-l că are nevoie de bani pentru tatăl ei care este foarte bolnav în România.

Adelina Mirabela Nicola l-a întâlnit pe italian într-un club de noapte din Fossalta di Portogruaro, acolo unde fata presta dansuri lascive, scrie presa italiană. Cei doi au început o relaţie de amor, iar în mintea tinerei a încolţit un plan prin care să obţină de la bărbat cât mai mulţi bani.

Dansatoare în night club acuzată de furtul unui Ferrari

Italianul a declarat în instanţă că românca a l-a indus în eroare, cerându-i în mod repetat s-o împrumute cu diverse sume de bani pentru a-şi ajuta tatăl din România. Tânăra i-a spus că părintele este grav bolnav şi că are nevoie de aceşti bani pentru a putea susţine cheltuielile cu locuinţa tatălui, dar şi pentru a-i asigura acestuia medicaţia necesară.

Cei 36.000 de euro i-au fost daţi româncei în tranşe, atât numerar, cât şi prin transferuri bancare. Prima dată i-a plătit prin transfer bancar 8000 de euro, respectiv 10.000 de euro, apoi restul de bani în numerar.

Când şi-a dat seama că a fost escrocat, bărbatul a acţionat-o în judecată pe Adelina pentru fraudă. Pentru fapta sa, un judecător din Pordenone a condamnat-o pe tânără la 9 luni de închisoare.

VIDEO/ Dansatoarea româncă masacrată pentru 1500 de euro de fostul iubit italian

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO Iohannis a uitat întrebările de la referendum, situație comică în timpul unei declarații de presă

Cântăreața Lili Constantinescu din Italia: ”Aș putea veni și mâine acasă, nu știu însă dacă îmi mai doresc acest lucru”